|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 11:25:11   
Anonimen
ulla80...maš prav. Pri nas smo trije otroci in imamo vsak svojo sobo in niti enkrat , sploh pa odkar sva bila z mojim skupaj ni nihče uletel v sobo brez da bi potrkal in počakal na privolitev, zato mi takšno obnašanje z uletavanjem v stanovanje nikoli ne bo jasno.

Na žalost je tako da nekateri pač mislijo da če so otroku vse vtaknili v rit in ga finančno zalagali, bodo imeli pa zdaj pravico ga celo življenje kontrolirat kaj počne. Če se moj kaj zabuni in pove po pravici, je nesramen in žaljiv, mamica takoj jokcat začne ko en otrok, češ vse smo ti dali ti si pa toooolk nehvaležen (da poveš resnico v obraz, katere si oni nočejo priznati)user posted image .
Ravno iz tega razloga jaz od mojih nisem nikoli nič hotela. Svoj denar sem začela služiti že na koncu osnovne šole, tako da sem si vse plačevala sama razen seveda stanovanja in hrane in šolskih stvari, avto sem si kupila, registrirala in vzdrževala sama in na to sem ponosna, bistveno pri tem pa je, da mi nihče ne more nič metat naprej kolk je zame naredil-pa sicer vem da našedva tega nebi naredila, samo za vsak slučaj. Moj je pa navajen da so mu vse financiral, zdej mu pa naprej mečejo.
Mi imamo tudi hišo in nekoč bo nekdo tudi v zgornjem štuku (ali pa tudi ne), pa je mami že velikokrat ponovila, da samo če si bodo tisti ki bodo- če bodo zgoraj uredili svoj vhod in svoje gospodinjstvo. Prej ne bo nihče gor.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 11:54:38   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

.
Se sicer strinjam, da je to pač njihova hiša in da sva z mojim lahko vesela da sva lahko tam zastonj, samo je pa treba vedet, da bi bil živ ogenj v strehi, če bi midva rekla da greva na svoje nekam v najem, ker je njihov sinko pač določen da bo doma, da bova midva hišo obnavljala, ker je že 30 let stara in je treba novo fasado, streho, okna... to so te glupe fore, ki si jih starši ustvarijo v glavi in bi po njihovem moglo tko biti, če pa ni je pa joj in je pol tamlada kriva, ker je njihovega sinčka speljala na kriva pota...Najin dolgoročen cilj je seveda, da ne bova večno tukaj, veš pa nikoli, kam te življenje postavi na koncu.


Pri mojmu je bilo tudi tako, ampak sva zgoraj podčrtano do časa skapirala in se nisva taknila bajte več. Da bom jaz njim obnavljala hišo in me bodo potem še celo življenje nadlegovali po mojem stanovanju in pomožnosti na koncu še ven vrgli?? Ne hvala, se preveč cenim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 14:00:10   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Ja, meni naraste pritisk zmeraj ko samo pomislim na to, kaj šele ko se dejansko dogajauser posted image . Verjemi, da bi bilo njim čist navadno, če bi res enkrat za foro pripeljala svoje kolegice in jim začela njihovo stanovanje razkazovati-še sami bi hiteli odpirat vse predale in omare.
Na žalost stanovanja ne morem zakleniti, (razen vsako sobo posebej) ker je v najinem štuku še vedno sestra od mojega in bi jo dejansko zaklenila ven iz sobe...no, to je pa že spet druga pesem, ki mi para živce in zato odlašam s popolno selitvijo tjauser posted image .
Mojemu je to navadno, ker to gleda že celo življenje. Če mu rečem da se je o tem treba pogovorit, reče da se bo, naredi pa popolnoma nič. In ko meni spet zakuha med enim izmed mnogih nenapovedanih tur skozi stanovanje, sem jaz tista ki se grdo obnaša in viha nos!




svaka čast..da lahko to prenašaš.Jaz ne bi za noben denaruser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 14:10:59   
eternety
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Ja na žalost tako je to, če živiš v zgornjem štuku od starih. Dejansko je to njihova hiša, se pravi da imajo dostop do vseh prostorov kadarkoli si zaželijo. Dejansko bi jim mogel biti hvaležen, da so ti odstopili ta "košček svojega teritorija". Ravno zato sem zagovornik tega, da mladi in stari ne morejo skupaj, pa čeprav si ločijo zgornji in spodnji štok. Jaz bi na vajinem mestu raje šla v najem živet ali si uredit kredit za stanovanje. Verjemi mi, ni lepšega kot bit na svojem.



ja pa kaj še. zakva pa cimprajo take hiše, da si bojo otroci v zgornjih nadstropjih uredili svoj lajf? a zato da jim morjo pol bit večno hvaležni in se jim klanjat, vso njihovo sranje požret? daj ne seri. in kje je pol meja? če ti starš dovoli da si v zgornjem nadstropju urediš stanovanje, ima pravico delat kar če, ker je to njegova hiša? a ma pravico če ti finančno pomaga, al tud če je finančni vložek izključno tvoj? in kaj če od partnerja starši pomagajo denarno, da se uredi stanovanje, a pol majo oni tud uletovalno pravico v čisto tuji hiši? pa če ti starši recimo kupijo stanovanje, oz. dajo del kupnine zanj, a pol tud lohk uletijo glih kadar se jim sprdne?
ma kake neumnosti eni pišete, za crknt nouser posted image



Ja ulla tak je kot praviš pa nič drugače.Se strinjam.user posted image


Ja najlažje se je starim na pleča obesit, pa živet od njihove podpore. Če vam ne paše bit doma pa idite na svoje. Ja saj vem, da so težki časi. Ampak nekateri starši so tud začeli iz nule dobesedno. Problem današnje generacije je, da so preveč razvajeni, pa vse bi radi imeli takoj... V življenju se je treba borit, tudi za lastno stanovanje ali hišo.

To je moje mnenje. Zato še ni treba bit žaljiv, če se z njim ne strinjaš. S tem samo kažeš nivo svoje inteligence.

(odgovor članu magda_velepič)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 14:15:23   
baguSka
Problem današnje generacije je, da so preveč razvajeni, pa vse bi radi imeli takoj...


Sori, ampak za tole so pa po vecini starsi krivi!!

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 14:15:44   
ajsek
Če si prebrala celo temo, tu tudi starši računajo, da bo sin ostal doma, obnovil hišo,...

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 14:33:33   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Ja najlažje se je starim na pleča obesit, pa živet od njihove podpore. Če vam ne paše bit doma pa idite na svoje. Ja saj vem, da so težki časi. Ampak nekateri starši so tud začeli iz nule dobesedno. Problem današnje generacije je, da so preveč razvajeni, pa vse bi radi imeli takoj... V življenju se je treba borit, tudi za lastno stanovanje ali hišo.

To je moje mnenje. Zato še ni treba bit žaljiv, če se z njim ne strinjaš. S tem samo kažeš nivo svoje inteligence.



Opala draga moja, tole pa ne bo držalo. Veš, vsaj pri nas je tako, da če nebi blo nas v zgornjem štuku, ki smo ga mimogrede sami sezidali, prenovili streho, bi stara dva kar tanko piskala tako pri vzdrževanju kot pri položnicah. Vse investicije v bajto se delijo na pol in bajta zgleda ko iz škatlice. Je to še vedno življenje na plečih tastarih po tvoje? Ima tašča še vedno pravico uletavat v moje stanovanje? Ta ureditev je nastala na podlagi dogovora in če je dogovor tak, se ga je treba držat.
To z nule začel je tud malo oguljena fraza, ki si jo najbrš od očita slišala. V tistih cajtih je lahko vsak zidal bajto, če je mel le voljo in so tud s tem namenom, da bodo tamladi zgoraj zidal palače. Danes se lahko pretrgaš in zapufaš dve plači za 40 let, pa komaj spraviš skupaj do tretje faze, če moraš seveda še parcelo kupit. V tistih časih ko so naši starši z nule začenjal je bil kredit kmalu vreden toliko kot nič, danes ti kreda lepo raste z inflacijo, vse odplačaš in preplačaš. Sva mela tud z mojim tastom en pogovorček, ko se je začel po prsih tolčt, kaj je on pa kaj ni, pa kako je z nule začel. Sem mu sam omenil, da je prodal fičota in kupil parcelo in da za moj avto danes ne morem kupit niti prostorčka na katerega se lahko udobno podelam. Sva bla hitro zmenjena, da živimo v zaguljenih časih.

Tud ti mene žališ, ko praviš, da sem razvajen. Sem moral marsikako pikro požret od mojega tasta, samo pustil se mu pa nikoli nisem zezat. Posledično me danes jemlje kot enakovrednega sebi in me spoštuje in vpraša za marsikak nasvet. Karkoli je narobe v hiši se kliče mene in mojo torbo z orodjem in na to je moj tast presneto ponosen. Če se mu pa nebi uprl bi bilo pa zagotovo drugače.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 27.1.2010 14:39:34 >

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 14:38:46   
kasso
Točno tako kalbo. Naši starši so dobili take kredite za zidavo hiš, nakup stanovanj in tako dobre pogoje, da lahko mi le sanjamo o njih...žal. Kdor je le hotel malo delat je bil zaposlen za nedoločen čas, pogoji idealni, četudi nisi imel mastne plače...danes pa ...je slika popolnoma drugačna.
Ne moremo primerjat generacij, ker je danes drug sistem.

nosečka...ti boš mogla postavit meje, ker tvoj tega očitno ni sposoben.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: a je vam to normalno?
27.1.2010 14:41:42   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: eternety

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Ja na žalost tako je to, če živiš v zgornjem štuku od starih. Dejansko je to njihova hiša, se pravi da imajo dostop do vseh prostorov kadarkoli si zaželijo. Dejansko bi jim mogel biti hvaležen, da so ti odstopili ta "košček svojega teritorija". Ravno zato sem zagovornik tega, da mladi in stari ne morejo skupaj, pa čeprav si ločijo zgornji in spodnji štok. Jaz bi na vajinem mestu raje šla v najem živet ali si uredit kredit za stanovanje. Verjemi mi, ni lepšega kot bit na svojem.



ja pa kaj še. zakva pa cimprajo take hiše, da si bojo otroci v zgornjih nadstropjih uredili svoj lajf? a zato da jim morjo pol bit večno hvaležni in se jim klanjat, vso njihovo sranje požret? daj ne seri. in kje je pol meja? če ti starš dovoli da si v zgornjem nadstropju urediš stanovanje, ima pravico delat kar če, ker je to njegova hiša? a ma pravico če ti finančno pomaga, al tud če je finančni vložek izključno tvoj? in kaj če od partnerja starši pomagajo denarno, da se uredi stanovanje, a pol majo oni tud uletovalno pravico v čisto tuji hiši? pa če ti starši recimo kupijo stanovanje, oz. dajo del kupnine zanj, a pol tud lohk uletijo glih kadar se jim sprdne?
ma kake neumnosti eni pišete, za crknt nouser posted image



Ja ulla tak je kot praviš pa nič drugače.Se strinjam.user posted image


Ja najlažje se je starim na pleča obesit, pa živet od njihove podpore. Če vam ne paše bit doma pa idite na svoje. Ja saj vem, da so težki časi. Ampak nekateri starši so tud začeli iz nule dobesedno. Problem današnje generacije je, da so preveč razvajeni, pa vse bi radi imeli takoj... V življenju se je treba borit, tudi za lastno stanovanje ali hišo.

To je moje mnenje. Zato še ni treba bit žaljiv, če se z njim ne strinjaš. S tem samo kažeš nivo svoje inteligence.



Opala draga moja, tole pa ne bo držalo. Veš, vsaj pri nas je tako, da če nebi blo nas v zgornjem štuku, ki smo ga mimogrede sami sezidali, prenovili streho, bi stara dva kar tanko piskala tako pri vzdrževanju kot pri položnicah. Vse investicije v bajto se delijo na pol in bajta zgleda ko iz škatlice. Je to še vedno življenje na plečih tastarih po tvoje? Ima tašča še vedno pravico uletavat v moje stanovanje? Ta ureditev je nastala na podlagi dogovora in če je dogovor tak, se ga je treba držat.
To z nule začel je tud malo oguljena fraza, ki si jo najbrš od očita slišala. V tistih cajtih je lahko vsak zidal bajto, če je mel le voljo in so tud s tem namenom, da bodo tamladi zgoraj zidal palače. Danes se lahko pretrgaš in zapufaš dve plači za 40 let, pa komaj spraviš skupaj do tretje faze, če moraš seveda še parcelo kupit. V tistih časih ko so naši starši z nule začenjal je bil kredit kmalu vreden toliko kot nič, danes ti kreda lepo raste z inflacijo, vse odplačaš in preplačaš. Sva mela tud z mojim tastom en pogovorček, ko se je začel po prsih tolčt, kaj je on pa kaj ni, pa kako je z nule začel. Sem mu sam omenil, da je prodal fičota in kupil parcelo in da za moj avto danes ne morem kupit niti prostorčka na katerega se lahko udobno podelam. Sva bla hitro zmenjena, da živimo v zaguljenih časih.



pod tole se pa jaz podpišem...če smem...
marsikateri starši se ne zavedajo da sami ne sfolgajo skrbet za tako veliko bajto kot so si jo naredili. Moja sestrična se je sam za par mesecev odselila,živela je nad svojo babico,živet so šli v najemniško stanovanje,komaj so zbral za najemnino. Potem jih je šla pa babica prosit,če lahk pridejo nazaj,ker ni zmogla stroškov za bajto.


_____________________________

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: a je vam to normalno?
29.1.2010 7:58:56   
Anonimen
točno tako. Pri nama je mojemu oče že nekajkrat rekel...jaz sem dovolj naredil v bajti, zdaj naj pa drugi delajo (seveda midva). In midva bova vlagala, delala, pa si ne bova zaslužila niti zasebnosti niti miru za svojo družio, ker to je vse kar hočem od njih, da me pustijo na miru in se nehajo vtikavat v vsako najmanjšo možno stvar. Posledično se zaradi tega kregava z mojimuser posted image , kar pa mi niti najmanj ni všeč, sploh zaradi otroka, ki tukaj ni nič kriv in bo nehote padel v to zmešnjavo.

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: a je vam to normalno?
29.1.2010 12:48:59   
baguSka
Posledično se zaradi tega kregava z mojimuser posted image , kar pa mi niti najmanj ni všeč


Torej naredi kar je treba - za vsako ceno! Resitev imas seveda vec. Samo izbrati moras!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: a je vam to normalno?
15.2.2010 9:40:46   
barca1
jej...ko pa tole prebiram, me pa postane kr malo strah :)...letos si namreč začnema urejat stanovanje pri njemu, sicer ne boma imela veliko, ampak ravno toliko da se lahko umakneš in imaš vsaj malo zasebnosti. me je pa že kr strah kako bo to zgledalo, predvsem tašče. drugače se super razumema, je res super oseba, samo njena radovednost me moti...že sedaj ko pride kam na obisk more vse pregledati, kakšno pohištvo imajo, kako imajo pospravleno itd. ....imam predvsem občutek, da me bo hodila kontrolirat kako imam pospravleno...upam da se motim in da ne bo imela kašne izpade....edino tolaži me pa to, da vem da bo tast na moji strani in jo bo držal malo nazaj v takšnih primerih. :)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: a je vam to normalno?
15.2.2010 13:03:29   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: barca1

jej...ko pa tole prebiram, me pa postane kr malo strah :)...letos si namreč začnema urejat stanovanje pri njemu, sicer ne boma imela veliko, ampak ravno toliko da se lahko umakneš in imaš vsaj malo zasebnosti. me je pa že kr strah kako bo to zgledalo, predvsem tašče. drugače se super razumema, je res super oseba, samo njena radovednost me moti...
Ja, saj radovednost je srž problema ponavadi. Ker potem si ne znajo postavit mej, kar je blazno moteče.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 15.2.2010 13:05:44 >


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu barca1)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: a je vam to normalno?
15.2.2010 13:14:52   
baguSka
urejat stanovanje pri njemu, sicer ne boma imela veliko, ampak ravno toliko da se lahko umakneš in imaš vsaj malo zasebnosti


si ti sigurna v tole izjavo!? si prepricana da bos pri njemu imela zasebnost user posted image user posted image

(odgovor članu barca1)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: a je vam to normalno?
15.2.2010 14:21:19   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: barca1

jej...ko pa tole prebiram, me pa postane kr malo strah :)...letos si namreč začnema urejat stanovanje pri njemu, sicer ne boma imela veliko, ampak ravno toliko da se lahko umakneš in imaš vsaj malo zasebnosti. me je pa že kr strah kako bo to zgledalo, predvsem tašče. drugače se super razumema, je res super oseba, samo njena radovednost me moti...že sedaj ko pride kam na obisk more vse pregledati, kakšno pohištvo imajo, kako imajo pospravleno itd. ....imam predvsem občutek, da me bo hodila kontrolirat kako imam pospravleno...upam da se motim in da ne bo imela kašne izpade....edino tolaži me pa to, da vem da bo tast na moji strani in jo bo držal malo nazaj v takšnih primerih. :)


Jaz bi na tvojem mestu prekleto razmislila, ali je vredno bit s taščo pod isto streho. Če je radovedna in ti je to moteče, te bo potem, ko boste pod isto streho, to še bolj motilo. Jst z mojo taščo nikoli nisem živela pod isto streho, bili smo pa 500 metrov narazen in se je v vse živo vtaknila...od tega kam gremo, kdo je bil in bo pri nas na obisku, kam in po kaj gremo v trgovino, ma za kozlat. Ko sem rodila, se je stvar le še poslabšala, sem jo mogla dobesedno ignorirat, ko je kar naprej uletavala k nam, ker z lepimi besedami pri njej ni šlo. Če me ni morala nadzorovt drugače, me je pa po mobitelu gnjavila in če se ji nisem javila, je klicala mojega moža v službo, če pa sem bila nedosegljiva, mi je pa samo na vrata potrkala. Sedaj smo pa 30 km narazen, vidimo se 2-3x na mesec in imam z njo čisto uraden odnos, ker sem se zaradi določenih zadev (mojemu sinku je govorila, da je to njen otrok in podobne nebuloze) čisto distancirala od nje. Pa si je sama kriva, ker se je tako obnašala.

(odgovor članu barca1)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: a je vam to normalno?
15.2.2010 15:44:20   
legenda_m
če diplomatsk ne bo ratal (včasih ne rata) pol pa mal nader, najprej svojga, kaj misl... pa nj ji že enkrat reče... pol pa še taščo (če ne bo zalegl). tud če sta onadva lastnika in vse to.... in če tud to ne bo zalegl pol pa pejd stran od tle. ker če teb ni ok da ti uletava v stanovanje pol se mora ona ravnat po teb, tud če je njena bajta, a ko je bil njen sin otrok pa najstnik a mu je tud uletavala v sobo brez opozorila? mi je pa všeč una indeja o sex shopu user posted image , lahk pa nastavš kkšn lambar vode nad vrata, sam ne pol pozabt da ne boš ti mokra. srečno

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: a je vam to normalno?
16.2.2010 8:17:51   
barca1
ja barusKa imaš čisto prav, zasebnosti res nikol ne bom imela!

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: a je vam to normalno?
18.2.2010 6:52:10   
magda_velepič
Samo en primer tak:ko smo še živeli skupaj s taščo sva dala delat centralno na plin in seveda dokler sva bila doma se je kurilo na plin in midva plačevala,ko pa sva odšla na svoje centralna več ne laufa.Kuri na drva.Zakaj?Ker s tole penzijo 400 evrov ne more plačevat 150 evrov ali več plina.
Ja tak je.Enkrat na leto jo zalaufa,da malce radiatorji zadihajo drugače pa so tam za okras.Žal.


_____________________________

Največja tragedija ni vreščeč hrup slabih ljudi temveč grozna tišina 'dobrih'.

(odgovor članu barca1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: a je vam to normalno?
18.2.2010 20:40:24   
Brinetka
Ko prideš domov, daj na kljuko vhoda napis: NE MOTI, SEKSAM!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?