Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

26.1. - mucica2,smuki,seya,jada82,zofy, bambi(ctg),bili83, julieb-UZ, zvesta, dskubin(ctg), nattasha(ctg)
. naslednji spet naslednji ponedeljek... sem pa takoooooo prehlajena, da je groza. t mala je danes bila že ob 5h budna in od takrat naprej še samo kašljam. me že trebuh pa vse drugo tud že boli od tega. si pa ravno zajtrk pripravljam, da ne bom lačna...
čeprav imam še smao 1,5 tedna do roka, vseeno upam, da bo še vsaj do konca tedna počakalo vse skupaj, ker enostavno nimam energije za nič zaradi tega kašlja...
.
je neumorna) čaka dan za pospravljanje... moj
je doma in ga moram mal izkoristit za čiščenje
.
kot sem rekla...porazni...pa saj še samo malo pa grem.....(upam)
... no drugemu teže ni mogoče določiti ko ma nogico krajšo... pa tud 2 kg ni slabo za dva pižmeka
na sprehodu, zdaj se odtaljujem s čajem - potem pa pod tuš in na pregled k G. Ne pričakujem nič posebnega, itak imam še slabe 4 tedne do PDP in tudi ne čutim, da bi se kaj posebnega pripravljalo...