TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika...pa sej ti ravno tako skuhaš svega i svašta, mislim, da pa ti najbolj veš, kak je s 4 , no, sej niso vsi bejbiji, sam pedenat jih je pa lih tko treba ...men sam cote ne znesejo..pa še sušilc mi ga serje, pa čist premalo kopalnico imamo, da je not še pralnica...prve spomladne dni dobil pralnico , bom čist hepi, v stanvanju še za ns bol mal placa, ne pa še za cote sušit, dol v kurilnici ne smemo...tašča ne pusti...ona tam suši...k glih en stroj na teden opere...no, takle mamo tamika...ti imaš posebej pralnico, a ne??? Ma jz to ful pogrešam...a maš sam en pralc??? Našmu se že čist fuzla od cot ja, saj skuham, samo ti dodaš še vedno kako sladico cote never ending story pralnica se drži skupaj s kopalnico, vendar je kao ločena-ob priliki pofotkam pralni je samo eden 6kg, jaz sem bila brez njega en teden, da se ti sfuzla tašče pa sama veš kake so tristanova oblačila že kar lep čas perem z našimi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|