|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 11:01:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
28.1.2010 11:18:40   
Anonimen
Men se pa tortica peče, je skor že, zdej pa delam še čokoladni liker k ga mam ful rada, sam kaj k ga nam smela pituser posted image no kakšen požirek se bom pregrešila.

cojka o sta dobila pol predračun. No super. Pa tok hitr bosta dobila voziček. Sej ga boš mela prej kot jaz, sam da sem ga jaz naročila skor 1 mesec pred tabouser posted image Ja tud men je fajn, da moj tkole spozna kakšnega očita. O posteljnino že imaš. Katero si naročila? Kje si pa vidla, da ima BC znižanje posteljnin?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
28.1.2010 11:32:09   
krtkova
Če ima katera kakšno splošno vprašanje o kreditih, euriborjih in takih zadevah naj mi pošlje na zs mail, pa stopiva v kontakt in bom probala kaj pomagat (moje področje namreč).

aglaia - hvala za plačo. A lahko prosim začneš mal več plačevat (al pa bolj pogosto)????? Potrebujem namreč višjo plačo,ker mam tako hude apetite po avtih!! user posted image user posted image

shopping-club: kdaj pa gremo jest,..ups..., pardon,...šopingirat?????

Meni je danes svakinja poslala seznam od marjanaj, kjer mi je označila, kaj vse mi bo lahko posodila. JUHUHU!!user posted image user posted image

Tjaša - čestitke za Urbana. Sploh ne morem verjeti!! Bravo punca!!user posted image

Nataša35 - hm, dobra ideja za maškare!!!! user posted image Sam bi se ga nekako vseeno raje prej znebila, ker me mal srbi!! Še dobr, da je na bradi in ne na ustih.

Cojka - skor sm crknila od smeha pri tistih bikovih semenih. A si zihr, da to ne piše mogoče na zvoncu od nax??? Pa nam sam tega nočeš povedati??user posted image user posted image user posted image

Kaj je to nov DMV? Nek davek, to vem, sam kje me bo udaril po žepu???

Naročila sem se na 3D v Septum, 11.2. !! Komaj čakam, da vidim al bo Hugo al Hugica!!!!

Punce, do krofov sam še 5 dni (in nekaj ur)!!!! Juhuhu!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 11:51:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
28.1.2010 11:52:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Cojka - skor sm crknila od smeha pri tistih bikovih semenih. A si zihr, da to ne piše mogoče na zvoncu od nax??? Pa nam sam tega nočeš povedati??user posted image user posted image user posted image

Jaz odpovedujem šoping s krtkovouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
28.1.2010 12:36:11   
neka_noč
.... ha ha ... semena itd..... user posted image No comment!
Še dobro da smo nosečke, ker sicer mi je prišlo prvo na misel ...... saj veste - osejemanje,.... user posted image

Glede shoopinga sem načeloma za - 09.02. le za uro še niste nič pisale. Jaz bi sicer tudi raje dop. , a se prilagodim. Imamo pa ta dan vpis sina v šolo. Je pa možnost vpisa dop. ali pop. . Sem mislila edino morda raje prvo to "porihtat", ker ko bomo skupaj bo čas letel... Se lahko zgodi da kaj pozabim. user posted image Bog ne daj!user posted image

Glede krofov pa - iz slastike mi jh sedaj moja starša pripeljeta. Njami!  Ravno prihajat s Trojan, a tam ne bosta kupila krofov - so tu, v Črnučah boljši. user posted image user posted image user posted image user posted image Se bom spet mastila čez cca 20 min. . Njami! Njami! ....Njami!....user posted image user posted image user posted image Letos pa sem na krofih - pa me sicer sploh ne ganejo. user posted image

Joj, ena je rodila. Ne morem verjet! Tjaša user posted image user posted image user posted image za Urbana!  Predčasno , ne? Mislim glede na težo in velikost user posted image ?

Cojka - glede Ikeje ; plenice bi jaz ... ti še sporočim ok? Ti bom tudi plačala v naprej. Bi pa tudi iz Toysa. Ti sporočim..

Patronažna služba - moram it po tel. št. ker sem si jo pozabila prepisat. user posted image Dobite. Najboljše je, da pokličete, se pozanimate. Za bežigrajsko (ta, naš okoliš) je ena ful prijazna patronažna sestra.... Ne vem kako je s števili obiskov oz. vem ,da je omejeno, a v letaku lepo piše, da lahko pridejo tudi ko si user posted image na pogovor, da se s teboj pogovorijo, lahko vse vprašaš, če imaš kake strahove,... karkoli,.... Priporočam. Zakaj ne? Morda se je kaj spremenilo in imamo (očitno) to opcijo. Jaz sem poklicala, govorila z mojo prejšnjo patronažno, ona mi je nato dala patronažno za ta okoliš (smo se od takrat preselili) in ta patronažna je sama rekla , da bi se oglasila. Sama sem imela le par vprašanj in sem želela preko telefona.... potem sva se pa kar zmenili za obisk. Potrebujem le kartico ZZZS - potrjeno. To je vse. Kako pa potem za naprej - pojma nimam. Pričakujem, da mi bo vse razložila. user posted image

Še ena nova je, ne? DOBRODOŠLA!!!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
28.1.2010 12:41:52   
Anonimen
cojka ja se komej zadržujem, da ne začnem jest torte, me tok mika, sam kako bo pa zgledal, da jo že odrežemuser posted image Sam ne vem pa kdo bo pol pojedu tok torteuser posted image Loh kera pride na tortico.
Luškana posteljnina. Kakšne voziečk? Morm it prov pofirbcat.
Dej a boš men lahko prinesla plenice iz Ikee? Ker vprašanje kdaj bova z mojim šla.

bikova semena- kaj ste se zdej vse name spravleuser posted image Ja cojka glede na moje znanje o tem ( kakšne sem ven metala da bik tapravo kravo in ne umetno to k je moj razlagu), res verjetno jaz delam v tem centru jauser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
28.1.2010 12:45:25   
neka_noč
Zdaj bi pa res rada vedela kaj TOČNO je s temi bikovimi semeni - ne gre mi namreč v račun, da je ta napis na bloku user posted image Pa s čim se ti ukvarjajo? A sem jaz čisto blonduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
28.1.2010 12:48:28   
Božička09
Ojla user posted image

Hvala vam za dobrodošlico in tebi, krtkova, za povabilo na krofe - ampak bom zaenkrat še preskočila. Se vam bom user posted image pridružila potem, ko bo NS za nama in bom veselo novico lahko vsem povedala brez skrbi user posted image Vam pa želim zabaven šopping :P

Mi je pa že prav težko biti tiho, ne morem verjeti, hihi. Ne ve še nihče, razen partnerja seveda. Ste ve svojim staršem in kolegicam povedale takoj, po prvem pregledu, po NS ...? Pa v bistvu sva imela ful srečo, ker nama je uspelo že v prvem poskusu. Sploh nisem mogla verjeti user posted image

Lepo vas je brati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
28.1.2010 13:01:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Zdaj bi pa res rada vedela kaj TOČNO je s temi bikovimi semeni - ne gre mi namreč v račun, da je ta napis na bloku user posted image Pa s čim se ti ukvarjajo? A sem jaz čisto blonduser posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha sej ne morem verjet s čim se zdej ukvarjamo. joj boge druge punce. Me mamo vedno eno temo k prov nč ne paše sem.
neka_noč v teh blokih so tud poslovni prostori spodi in v našem bloku je ta center bikovih semen. In ne me vprašat s čim se ukvarjajo. Z bikovimi semeniuser posted image user posted image Ne vem a to prodajajo al kaj, sam nam ni bilo jasno, ker smo ob pol polnoči šli mimo in je bila luč prižgana. Kaj nekdo nujno ponoč rab bikovo semeuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
28.1.2010 13:04:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09
Mi je pa že prav težko biti tiho, ne morem verjeti, hihi. Ne ve še nihče, razen partnerja seveda. Ste ve svojim staršem in kolegicam povedale takoj, po prvem pregledu, po NS ...? Pa v bistvu sva imela ful srečo, ker nama je uspelo že v prvem poskusu. Sploh nisem mogla verjeti user posted image

Božička09 midva sva staršem takoj povedala. Pa tud dobrim kolegom, nisva mogla čakat na ns da bi šele pol povedala.

(odgovor članu Božička09)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
28.1.2010 13:06:57   
krtkova
cojka - ne bom potrebovala nič iz toysa, ker mi bo svakinja posodila blazino za dojenje. Iz Ikee bi pa potrebovala celo otroško sobo - če greš s tovornjakom, povej.user posted image user posted image

Šoping - 9.2. je meni načeloma OK, uro pa določite ve, pa če bom lahko, se pridružim, drugače pa vam bom samo fouš!!

Ha ha, bikova semena!! user posted image Nax - enkrat ponoči pozvoni pri njih in jih malo pobaraj, kaj počnejo!!

< Sporočilo je popravil krtkova -- 28.1.2010 13:08:10 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1937
28.1.2010 13:10:00   
Božička09
nax05, jaz tudi zmeraj bolj premišljujem, da bi šla v soboto k mojim na obisk in jim kar poveva, potem pa v nedeljo še njegovim user posted image

Moji starši bodo pomoje kar veseli - glede na to, da mojo psičko kličejo 'vnukinja' in nikoli ne pozabijo vprašati, kdaj bodo 'pravi' vnučki user posted image user posted image

Pa v službi bom morala prej povedati, ker se mi drugače obeta spremeba pogodbe, ki za mojo porodniška ne bi bila ravno okej ... No ja, bo že user posted image

Je to vajino prvo dete? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
28.1.2010 13:16:03   
Anonimen
krtkova- bejbi sej smo rekle, da se bomo sam zate prilagodile in bomo šle popoldne v šoping, da nam ne boš fouš provuser posted image
Res vsakič k psa ven pelem in k greva mim teh bikovih semen mi ni jasn kaj tok zgodi al pa tok pozn ponoč počnejouser posted image haha ja najbolj, da grem kar vprašat zdele k bom psa pelala pa vam sporočim al kakouser posted image

krtkova ti moram povedat, da sva učer s cojko ugotovile, da je prov škoda, da nisi še ti aprilčica. Za neko_noč pa itak nimam besed. Se kar strinjamo, da je ona k ena naša mami.

Božička09 ja to bo najin prvi user posted image . K sva midva povedala mojim in njegovim je bil tak veselje, sploh pri mojih k bo to za njih prvi vnuček. Tako, da jaz bi na tvojem mestu staršem povedala, saj je to ena res lepa novica. Kdaj imaš rok (sori sem spregledala)?

Neposredna povezava do sporočila: 1939
28.1.2010 13:20:33   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtkova- bejbi sej smo rekle, da se bomo sam zate prilagodile in bomo šle popoldne v šoping, da nam ne boš fouš provuser posted image

user posted image user posted image user posted image  SM KR GANJENA!!! HVALA!!! SEJ BOM ŠLA PREJ IZ SLUŽBE!!!

krtkova ti moram povedat, da sva učer s cojko ugotovile, da je prov škoda, da nisi še ti aprilčica.

Mam pa RD aprila, a to velja????? Sej vaju bom mesec dni kasneje dohitela z rojstvom. Tako, da vozičkale bomo zagotovo skupaj. In ker bosta vedno 1 mesec pred mano, me bosta lahko še o čem podučila. No, vsaj upam....user posted image user posted image

Kok se veselim tega srečanja v 4!!! Po mojem bomo vse iste stvari kupile, vmes crkovale od smeha, pol šle pa vse 4 nekam jest.
Kje se pa planira šoping? BTC? Rudnik? Italija? Avstrija? Center Ljubljane?

Kaj pa kosilo??user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
28.1.2010 13:20:33   
Božička09
Nimam še PDP-ja, ker imam prvi pregled šele naslednji petek - sem v 8t zdajle. Po mojih izračunih bo nekje okoli 14.9. - bomo pa videli, kaj bo rekla G. Mogoče se bo pa malemu hroščku mudilo in se rodi na moj rd user posted image

Vaju čaka fantek ali punčka?

Khm ... Toliko opletate s temi bikovimi semeni, da je zdaj tudi mene začelo zanimati :blush:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
28.1.2010 13:21:51   
krtkova
Božička09 - PDP si lahko zračunaš nekje tle na rr!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1942
28.1.2010 13:23:47   
Božička09
Sem si ga user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
28.1.2010 13:29:10   
petrca2507
Moji starši oz. mami je bila obveščena takoj. Mi je v preteklosti že tolikokrat pomagala, da ji vse povem. Zna me poslušat, mi svetovat in pomagat. In ko je enkrat zvedla moja mami, sta bila kmalu na telefonu še sestra in oči.
Njegovi starši so bili obveščeni dan ali dva kasneje, ker sem čakala da jim njihov sine pove novico. Potem me je pa njegova mami klicala in spraševala, če je res. Ker je navajena, da se njen sine kdaj poheca.
Prijateljem sva povedala čez kak mesec, v službi sem jaz povedala šele po 3 mesecih. Partner pa itak ne rabi v službi nič razlagat, saj sta zaposlena le on in njegov oče user posted image .

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1944
28.1.2010 13:31:58   
Anonimen
Božiča09 me kle vedno kr neki opletamo z enimi temami, tako da se kar navadi, ker smo na trenutke grozneuser posted image Midva imava fantka. O septembra imaš rok. Boš ravno vse poletje zamudila. Škoda. No sej je pozimi tud lepo.

krtkova kdaj aprila maš rd? Mogoče pa kera od nas rodi na tvoj rd. Ne ne ti kar raj počaki do junija oz tvoj Hugo nej počaka, vozičkale pa itak da bomo skupi. Joj a misliš, da se bova s cojko kej naučile, da bova lahko pametovale....hhhmmmm...mogoče, nikol ne veš.
Ja tud jaz zdej prov čakam, da gremo v šoping. To bo zanimivo. A mislš, da bomo vse kuple iste cotke, pol k bomo pa vozičkale bojo pa vsi v istem k eni četvorčkiuser posted image men ej vseeno kam gremo v šoping, edin v Lj (center) ne bi šla. Odvisno kaj gremo kupovat. A gremo v BTC?
Sam da ti že o kosilu razmišljašuser posted image user posted image A se kar zmenimo kam gremo, da boš lahko že študirala kaj boš jedla.

Neposredna povezava do sporočila: 1945
28.1.2010 13:53:03   
krtkova
ha ha ha, ja točno tko; če vem kam gremo jest, lahko že danes sestavim jedilnik!! user posted image user posted image user posted image  Sm se spomnila, da ne germo samo 4, da gre še Aglaia zraven, a ne? Joj če bomo me kaj kupile...

Kaj bomo pa sploh kupovale? A že vemo? Al bomo k slepe kure po trgovinah hodile??

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.1.2010 14:05:47   
Anonimen
Ja točno še Aglaia je rekla, da bi šla zraven. A bomo me sploh kej šopingirale al bomo pristale na hrani in nas od tam ne bo mogoče spravtuser posted image

Jaz moram kupit vso kozmetiko, ki jo rabim za tamalga in zase. No pa še ful ostalih stvari. Kaj bi pa ostale kupovale?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.1.2010 14:12:19   
krtkova
nax še tole sm ti pozabila napisat : 19.4. mam RD.

ja, OK, kozmetiko, to bomo šle verjetno v mullerja? sam a ni to zame še mal prezgodi?? Ker do junija se lahko še vse pokvari?user posted image

Jst nimam pojma kaj še rabim?!user posted image  aja, un obroč za plavanje za napihnit, če bom mogoče šivana!!user posted image

Očitno se vam bom raje pridružila samo na kosilu, al kaj?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.1.2010 14:30:04   
petrca2507
krtkova...ti greš pa že zgodaj v šoping. Al to po korakih iz seznamčka skupaj spravljaš? Počas bo že mene skrbel, da zamujam z nakupi. Pa imamo napovedanega julijskega otročka.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.1.2010 14:30:16   
Anonimen
krtkova ja kozmetiko bi šla jaz kar v Mullerja pogledat. Ne ne dej nehi, boš šla z nami tud v šoping, sam na kosilo te pa ne vzamemouser posted image Sej bomo šle še kej tazga kupovat kar boš loh tud ti kupila. Če mene prašaša bomo bolj zabušavale kot kej druzga.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?