neka_noč
|
.... ha ha ... semena itd..... No comment! Še dobro da smo nosečke, ker sicer mi je prišlo prvo na misel ...... saj veste - osejemanje,.... Glede shoopinga sem načeloma za - 09.02. le za uro še niste nič pisale. Jaz bi sicer tudi raje dop. , a se prilagodim. Imamo pa ta dan vpis sina v šolo. Je pa možnost vpisa dop. ali pop. . Sem mislila edino morda raje prvo to "porihtat", ker ko bomo skupaj bo čas letel... Se lahko zgodi da kaj pozabim. Bog ne daj! Glede krofov pa - iz slastike mi jh sedaj moja starša pripeljeta. Njami! Ravno prihajat s Trojan, a tam ne bosta kupila krofov - so tu, v Črnučah boljši. Se bom spet mastila čez cca 20 min. . Njami! Njami! ....Njami!.... Letos pa sem na krofih - pa me sicer sploh ne ganejo. Joj, ena je rodila. Ne morem verjet! Tjaša za Urbana! Predčasno , ne? Mislim glede na težo in velikost ? Cojka - glede Ikeje ; plenice bi jaz ... ti še sporočim ok? Ti bom tudi plačala v naprej. Bi pa tudi iz Toysa. Ti sporočim.. Patronažna služba - moram it po tel. št. ker sem si jo pozabila prepisat. Dobite. Najboljše je, da pokličete, se pozanimate. Za bežigrajsko (ta, naš okoliš) je ena ful prijazna patronažna sestra.... Ne vem kako je s števili obiskov oz. vem ,da je omejeno, a v letaku lepo piše, da lahko pridejo tudi ko si na pogovor, da se s teboj pogovorijo, lahko vse vprašaš, če imaš kake strahove,... karkoli,.... Priporočam. Zakaj ne? Morda se je kaj spremenilo in imamo (očitno) to opcijo. Jaz sem poklicala, govorila z mojo prejšnjo patronažno, ona mi je nato dala patronažno za ta okoliš (smo se od takrat preselili) in ta patronažna je sama rekla , da bi se oglasila. Sama sem imela le par vprašanj in sem želela preko telefona.... potem sva se pa kar zmenili za obisk. Potrebujem le kartico ZZZS - potrjeno. To je vse. Kako pa potem za naprej - pojma nimam. Pričakujem, da mi bo vse razložila. Še ena nova je, ne? DOBRODOŠLA!!!!!
|