Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Zato ji niti ne omejujem tega, pač je pogosto tako napol sede. So mi tudi v posvetovalnici rekli, da otrok itak sam pokaže kako in kaj lahko z njim rokuješ, tako da se s tem ne obremenjujem preveč, ker očitno ji paše
Seveda pa ni tako sedeče dolgo časa...pač par minut in par minut. Bumbota mi šele testiramo, drgač pa piše gor od 3 mesecev naprej, oziroma ko zna otrok sam držati glavico. Ne zdi pa se mi pametno jih imeti predolgo not...ne vem kako je kaj s hrbtenico in tem. JE pa zelo priročno, če recimo kaj počneš v kuhinji ali kje, pa je lahk malika skos ob tebi in opazuje. To je super.

.
in sem spet plodna
. Tisto kar bodo danes rekli, da je alergično, bomo izločili in še naprej opazovali!!!
jo lahko ˝jejo˝ že od 2. tedna starosti) in je kar lepo popil kljub temu, da je blo mal bolj gosto. Tako da mu bom zvečer dajala to v upanju da bomo bolje spali
pa tudi danes ob 5 zjutraj je jokala, ko še nikoli prej ni
.