SURF
|
Majchy-Tistih tapravih prijateljev je tako ponavadi bolj v malem številu....tudi js imam par takih k se dolgo ne vidmo,pa potem zopet nekaj časa stiki pa potem zopet ne...dve imam taki,da lohka rečem da so res best of,druge so pa tudi,vendar ne na tak način Z leti se spreminja...vse...boš videla,da nisi čist brez prijateljev gotovo ne. Kar se pa kina,shopinga tiče ,tudi meni še ni uspelo v take podvige...no shoping že,ampak te tako najraje sama opravljam poleg sprehodov si privoščimo cofee in čvek,čvek do onemoglosti to pa je tudi to,zaenkrat . Pa ne pozabi,meni si fajn babnca in lohka zmeraj računaš name . Tančy-Super si tole spelala z dojenjem,uaaauuu....moja mišola je pa sedaj ko so tile zobki,pa prehlad še bolj odvisna od dojenja,pa ziza gor,pa ziza dol..da o nočki ne govorim . Kako ti je to uspelo?Si si prej v glavi kak plan naredla,zavestno odločla?Zvečer recimo,je nisi podojila pa je vseeno zaspala v istem času kot ponavadi? Mene tako malo skrbi vse skupaj,sem že imela full plane,pa je vse lepo potekalo potem pa kar naenkrat kot bi odrezal Sicer grem pa tako drug teden v službo in bo že tu ena sprememba,mah saj ko me ni je tak v redu,ko pa pridem pa navali Urša-Pa saj nisi jamrala,no meni se ni zdelo..je treba tudi take stvari ven spravit Sjmm-A že imaš otok v kuhinji . Lepo se imate ko prebirate zgodbice Lohka si naredite npr. nadaljevanko,si sposodite eno big knjigo,pa vsak dan ene dva tri odlomke napeto Antonia-aha..potem ušeski gotovo niso. Ajvy-pozdravček Onasiss-Ja takle čas se je pa začeo tisto tapravo odštevanje vedno bo ostalo v spominu . Kako kej Evita v vrtcu?
|