katy83
|
Wannabemommy - ni zakaj. samo, da je tebi ratalo. lep kompletek. ela24 - kaj ti boš tudi v Mb porodnišnici rodila? Flašk ne rabiš zraven v porodnišnico in nič od kozmetike za bebeka. Tako so nam včeraj na MŠ rekli, pa tudi moja sestrična, ki je decmbra tam rodila je to potrdila. Dobiš za bebeka gazice, pa olje, pa hladilno kremico, pa neko raztopino, tak da baje za vse poskrbijo. Če boš pa kaj naknadno potrebovala, pa boš že dragega poslala. getreal - hvala za skrb Ampak poslušajte zdaj to, kaj piše v tabletah: *pri novorojenčkih mater, ki so med nosečnostjo jemale te tablete, se lahko pojavijo motnje strjevanja krvi *otroci mater, ki so med nosečnostjo jemale te tablete, imajo lahko prizadet razvoj ne vem, no, ampak to meni ni normalno. vem, da morajo to v tablete napisat, ampak, zdaj pa jej te tablete, če si frajer. Moram se še malo z mojim posvetovat. verjamem pa tudi zdravnikom. saj, če bi to bilo tako hudo, že ne bi tega predpisali. Pa nekatere ženske imajo prav napade, pa full hujše oblike epilepsije, pa tudi jedo tablete. joj, kak vam težim nič, grem zdaj
|