sarar
|
živjo punce! sara je že doma hvala bogu je konc še enga ornk tedna na šihtu doloress, sej jz ne dam preveč na sanje(se mi tud za ta mesec niso uresničle ), so mi pa že za 2X napovedale prav, tako da upam, da se bojo uresničile tudi sanje tvojega moža . to, kar je pa pušenjak napisal ni bil odgovor na moje vprašanje,sem na med.over zasledila. jaz testa še ne morm delat, je prezgodaj. lahko pa samo upam, da bo pri meni enako. čeprav ne verjamem, ovul.je bila ta mesec kasneje, pa še včer sm ga delala pa ni blo nč. bomo videli lidik, srečno danes na izpitu janak, kako lepo da si to malo štručko pestvala jz bi tud... pa sej bomo tud me lahk hmal. nism vedla, da so v lj. dovoljeni obiski? a niso omejeni? glede pusta- ko je bil moj tok mejčkn, sm mu kupla kostumček od levčka pa sam štumfke za spodej, ker je v vrtcu toplo. pa je bil najlepša maškarca v vrtcu kakor ga boš napravila bo luštn, men se zdi, vsaj v našem vrtcu, da je velik premal tega korinca, bog ne daj kakih drugih tablet jemat, preden pa karkol vzameš se posvetuj. so lahk resne zadeve to z zdravili. ko sem bila pa jz 1. sem dobila migeno in mi je dohtarca rekla, da komot vzamem 2 lekadola. tud v lekarni mi je rekla, da so to edini tableti, ki jih ''lahko'' jemlje. sem jih pa samo enkrat ali dvakrat pa mal potrpela zraven. tak da, mal vprašej mladika pa velik pikapok za drug mesec
< Sporočilo je popravil sarar -- 5.2.2010 14:58:25 >
|