|
RE: Dolenjke, 2. del 5.2.2010 20:48:50
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Rea popoldne sem ti prenakazala 64€, tako, da veš, da je to moje. Danes je bilo tako pestro v službi in doma, sem veliko naredila in sem zelo zadovoljna. Taja je zdrava, cujne so zlikane, samo še učit se je treba in bo svet prečudovit. ja, draga moja, seveda sem!!! Sem ti hotela že zs pisat, pa vidim, da si tule..okej..najlepša hvala in ko pridejo stvari obvestim..Lahko mi pa tudi na zs napišeš številko od mobija, tako, da lahko te tudi pokličem, ko stvari pridejo..Tako sem tudi majch, alex in princesko. Tudi jaknik, sam, sem telefonsko založila No, kakorkoli že..drage moje, jutri grem pa z še dvema prijateljicama v Zagreb, bo naš ata babysitterca...Sem tegale kvazi šopinga že prov potrebna...PA če kupim kej ali pa ne..bo pa izlet..moram mal odkopit. Pa ne me narobe razumet, obožujem svojo princesko in moža tudi, a včasih se je treba tudi za miceno umaknt... Lepo se imejte, na tv je neka brezvezna komedija, tako da bom verjetno kar v posteljo zavila... pozdravček od mame Ree
< Sporočilo je popravil rea27 -- 5.2.2010 20:49:32 >
|