plamen
|
Dobro jutro ! Zgleda je bila danes pestra noč. Mene je naša mačonka šetala, sem 2x vstala, je 1x hotela jesti, drugič pa ven. Itak, pa potem še odtočim, to ni problem . Pa še moj je nekaj slab. Ga je že včeraj nekaj začelo dajati in upam, da mine, da ne bo kake vročine staknil. Obiski v P - jaz bi samo mojega, pa ajde moje starše če bodo lih dovoljeni obiski, drugače pa najraje nikogar. Tudi doma bodo najprej najbližja familija in najljubši prijatelji, ostali pa kasneje. Za darila pa tudi jaz upam, da bodo spraševali, raje kot pliš pa imam cotke, plenice, bone,... Plenice bom tako verjetno od sestrične dobila, ker dela v pravi firmi . Bom tudi mami vpregla, da naj okoli pove kaj rabiva, da ne bo preveč nepotrebnih stvari, ker nekaj jih sigurno bo . Midva tudi že komaj čakava soboto, da bodo krofi, ker moja mami naredi odlične . Letos mojega samo zato zanima kdaj bo pust, pustovanje bova spustila, čeprav bi bila jaz odličen . Današnje pregledanke (le kje sem ta izraz najdla ), dobro opravite in uživajte ob poslušanju srčka! Pa seveda poročila so obvezna!! girl - kje pa je to jezero? Sem že slišala zanj, samo tja pa še nisva šla...
|