katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk katrinka - po moje je bil tole kratek stik, le pejd na kavico, so punce ful uredu najbrz res IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: katrinka se pa vidi prijaznost do novih... Draga Katrinka, ko me boš spoznala na naslednjem srečanju (v kar ne dvomim), boš ugotovila, da sem zelo zelo prijazno bitje (tudi do novih) . Če pa ti vsi smajliji v mojem postu niso dovolj, potem pa mogoče res ne bova našli skupnega jezika. A nič ne de, saj nas je dovolj!! Očitno si zadevo kljub vsemu le vzela osebno - pa ni potrebe!! Smo pa srake tukaj mogoče res bolj ostrih besed, a zato tako polne smeha, da te bo še trebušček bolel, boš videla. Dobrodošla vseeno!! zelo lepo napisano, najbrz je veliko resnice v tem, a vseeno en stavek ki zaokrozi bistvo IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MaliMišek - mene boli (na srečo) tam, kjer me lahko (hvala, da si tole napisala, me je kr precej pomirilo). Edino, kar me skrbi je krčevita bolečina (kot da bi me "štihnilo") nekje na desni vsakič ko vstanek, se obrnem, ..... Pa tko dol tišči vse se mi zdi. Sem Pušenjaku pisala, še čakam odgovor, ga bom posredovala. sam veš, si me kr pomirila, hvala ti!! to kar opisujes je po vsej vrjetnosti sirjenje maternice, to je vse uredu je pa res da te zelo preseneti prvic in vem, da je bilo mene zelo strah, ker nisem vedela kaj je...vendar je cisto normalno, se bos navadila - seveda v normalnih razmerah, ce se kaj poslabsa pa le povej g
|