Anonimen
|
hej so ja jaz mam še vedno slabosti, ampak mi že dva dneva uspeva, da ne bruham... ne bom hvalila prehitro, da jutri ne bo spet kakega krika v školjko hehe drugače pa me najbolj muči zjutraj, pa pol pozno zvečer... pa dojke me vedno bolj bolijo... in to je to... glede kaj jem ko mi je slabo... ponavadi ko bruham, lahko kar po tistem jem, ker itak vjutro bruham sam slino pa vodo ki jo popijem, pol pa pojem kako sadje al pa kako štručko... meso se mi ful upira, tak da ga res zelo zelo malo jem, tolko da lih nisem brez... pa sladko in voda z limono mi paše ful, pa kaka dobra juhica... je pa fajn, da se kljub bruhanju je, ker lahko hitro katera zdehidrira... ena vem da je rekla, da ji nič ne ostane v želodcu... poskusi vsakokrat neki drugega, suhega, ne mastnega in sam tolko da se pomiri želodecf, torej par grižljajev... men sam tako uspeva. pa ko se zbudim zjutraj, še en čas poležavam, in se počasi vstajam, da mi ne zabije pritiska, ker pol sem pa konec in šprint na wc upam, da bo kaj pomagalo
|