innes4
|
Po doooolgem času se vam spet mal javlam , če se me sploh še spomnite Sej berem vas redno, ampak k pisanju se pa kr težko spravm, se bom poboljšala Aninchy....ko sem prebrala tvoj post, je blo skor tko kot bi pisala jest Js sm bla glih en mesec nazaj 21 stara, začetek junija pričakujem svojga prvega , ki je tut (že dvakrat potrjeno ). Z mojim sva skupaj že dobrih pet let (no maja bova 6 ) in sva pikca načrtovala mi je res ful zanimivo, kako sva si podobne, hehe Kdaj junija pa imaš rok? Sej najbrž si tut na forumu Junijčice 2010? Js sm, ampak tut tko kt kle, bolj berem kot pišem witch...evo za vaju, da marca zagledata +. Jest res vsem, ki delate na + želim, da ga čim hitrej tut zagledate...vem kako je, če si nekaj močno želiš. Ampak treba je samo verjet in bo sreča prišla za vse emibu in Zvezdici... tut midva z mojim sva in bova kar ostala koruznika imava sicer isti priimek že dve leti (sem si ga dala spremenit), prstan tut že nosiva dolgo časa, tko da nama sam papir fali, k ga pa lohk tut sama napiševa, pa podpiševa midva sva tko čist zadovoljna zinchy... čestitke za zaroko more bit najbrž čarobno, če si to želiš, an. Pa še vajin bo poroko spremljal iz trebuščka, an no mal sem pokomentirala, pa se bom potrudila se vsaj enkrat na teden javt aja, drugače sem pa dons dopolnila 24 tednov in za nagrado sem na bušiju vidla, ko me je moj pikec brcnu, sem res prov komej čakala, da bojo brce tut vidne in ne sam občutne
|