Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in ne le firma. Če je to sploh delal za firmo
.
Integrali so super, še boljše so diferencialne enačbe. Celi drugi in tretji letnik samo diferencialne enačbe.
Sploh, ko so na faksu začeli težit s trojnimi integrali!
Moje ''oboževanje'' matematike se neha takoj za geometrijo (to imam pa še danes rada
).
. Sem šla na pregled in se mi dioptrija v dveh letih ni NIČ poslabšala
Pa pol s 5 popravla
L&Z spita, Filip je še ob risankah, moj je na eni žurki
A je katera za kašn kafe dopoldne v kaki Supernovi?
Bom prišla definitivno BREZ otrok
Držim pesti, da se ti pokaže kje kakšna res dobra službica.
Pridem nazaj
Edini problem je, da našega ne morem dat na ''time out'' v posteljico, ker itak takoj ven zleze.
za mamico...
vas že čaka.
, ker je tam vso orodje, Rok pa ga obožuje in potem tolče po žebljih, šraufe šraufa...). Včeraj je že tretjič uspešno lulal v kahlico.
Sicer bo pot do opustitve plenic še dolga, ampak začela pa se je. Pravzaprav kahlico ''uvajamo'' samo pri večernem kopanju. Še vedno mu vodo namreč nalijemo v njegovo plastično banjico (gre manj vode not), ki jo postavimo v ta veliko banjo, da lahko potem škropi naokrog. No, in potem sem ugotovila, da Rok v vodi noče lulat in vedno zleze iz banjice v banjo, da lula... Zdaj pa to izkoriščamo, da mu damo poleg njegove banjice v banjo še kahlico in potem vanjo lula.
! Valentinovo je!