Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

rihtava spalnico in sva v soboto položila parket, včeraj itak da nisva delala nič, danes pa sva belila. Tako da jutri še 1x prebeliva, pa bo. Pol bo pa še večji užitek
, jih pošiljam še ostalim, ki jih je obiskala
. čeprav, jaz se ne sekiram preveč, ker sem po testih itak vidla da je bila ovul kasnej... bolj mi je hudo za vas, ki se že dalj časa trudite, ful vam privoščim
čimprej. in veste kaj, po dežju vedno posije sonček in mislim, da bo ta mesec šla vsa modra barva, tk da bomo marca sam z roza farbal
. prov potrebna sem že oddiha. sam me prov zanima, kak vreme bo. upam da bo veljalo načelo- huda zima, vroče poletje. pa čeprov ga bomo težko prenašale, k bomo
. ampak bomo vse potrpele, a ne?grem se še malo na marec javiti. pridne bodite in veliko
cestitam, sem full vesela za vas. Vsem ostalim pa
[/URL]
me je tolk stisnl... upam da ga zdej dolgo časa več ne bom čutla
upam, da bodo vsaj tokrat znaki pravi, čeprav še vedno ne želim biti preveč navdušena
uglavnem .... upajmo na najboljše
nič grem jst zdej naprej delat pa se še kej javim
, da bo mogoče u marcu seznam bl roza....ovulacijo naj bi imela jutri...bomo vidli...pa sej se ne sekiram lih, ta krog sma bl tko...k nama pa še ja, ko nama ne, pa pač ne.
, pride možiček domov mu povem, da očitno tudi ta mesec nismo bili dovolj pridni, pa še on malo žalosten
. Test bom pa jutri delala, ker sva se z možem tako zmenila in bom kar počakala, da bo bolj ziher
...Jaz bi ga itak že akr včeraj delala, ampak bom poskušala počakat...
vam pošiljam eno
za več sreče v marcu ali pa kadarkoli že.