Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

-še en sendvič pojem...pa bo!
)
(mislm resno počakaj s čiščenjem vsaj do pregleda, kaj če te da na horizontalo, glede na to da te tok boli).
, sam morš počakat, da najprej rodim, k tkole k si opisala se ful fajn sliši. Pa definitivno upam, da mi bo na tej porodniški ratal kaj telovadit in kak kg dol spravit (sploh glede na to kok krofov sm pojedla). Prejšnjič sm bla tok crknjena, k je tamau galamu cele noči, da sm šla čez dan sam spat vsakič ko je šel tud on, in nism mela energije za kako telovadbo, vsaj od začetka ne...):
.
. Ali je vse podloženo oz. preveč zimsko ali nimajo številke ali pa mi ni všeč ali pa je za punčke, pa ne bi tvegala
Jst upam, da me bo moj razumel, da ne morem danes blazno veliko pospravljat. Sej ko se ulaufam, me ne boli tok zlo. Sam ko vstanem, ko se vsedem, obrnem,....pa prvih par minut ko hodim. Hitro ne morem hoditi.
). Kok bi blo res kul, če bi se tam pol dobili. Bi lahko vsaka pol pice pojedli!!
. Nekaj je pac treba imeti za doma na zacetku, a ne? Moram pa rečt, da je bilo že kar pobrano to kar je bilo znižano v katalogu. Upam, da so res potem še kaj nafilali police
srčna želja, da bi šel na ta LJ maraton letos! Vem da mu bo uspelo! In potem bom lahko navijala za vaju oba!
) pa v knjižnjico po knjige s seznama od neke_noči... pol pa pelm avto spucat notr (do bo lep za novega lastnika) pa medtem na masažo... pa če mi bo znesl (upam da mi bo) grem potem v zalog na sprevod maškar iz vrtca... in k pridem domov bom 3 ure brale forum