Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, slinčki mene ful nervirajo, tak da se niti ne trudim mu jih gor devat, umaže se pa tudi ne, ampak , cote ima pa vsak dan druge gor.
. Bomo kar pri teh ostali
.
tako, da pol nisva šle. Pol je pa sonček posijal
. Meni se je Sara ravnokar tako pokakala
. Sem jo z brisačo vred dala v banjo in stušala. Umivalnik imamo na žalost premajhen, da bi jo notri tlačila. Pa še sama sem bolj štoraste sorte. Tako kot si že sama pogruntala - patententi ne zdržijo - pri nogicah že, ker ima buhteljčke
, v pasu je pa prava suha južina... Pol pa bodije in majčke dol dobiti
. Cela znanost. No zdej se pa igra pod vrtiljakom vsa zadovoljna. Zgleda da danes ne bo s sprehodom nič, pa tak lep sonček se je pokazal.
, sem se mal zmotila
, grem
, pač kolko dolgo bom lahko, preden bo
.
Matic je že tko en občutljivc, kako bo prenesu cepljenje, rajš sploh ne razmišljam. Prvi je bil tak, da ko je bil cepljen, še javsknil ni, pa nikoli ni imel nobenih reakcij na cepljenje. Mogoče je bil tisti dan malo bolj zaspan, kar drugače ni bil, tko da to je bla pozitivna reakcija
drugo leto bomo pa razturili, bo mai že večji