|
RE: Dolenjke, 2. del 16.2.2010 16:58:24
|
|
|
|
rea27
|
triš, nya..vama pošljem stvari po pošti? Imam že prav slabo vest....Je to že tolk časa tukaj, pa med prvimi sta plačali!?!?!Dajta mi na zs naslove poslat pa vam bom te oblekicep oslala, ok? Jaknik, zadnjič si napisala, da si super zadovoljna z nextovimi stvarmi, pa Alex tudi, no pa jaz sem tudi ful zadovoljna!! MOram rečt nekaj, čeprav nas malo okli prinesejo, ko imajo tako bedno valuto oz. prevrednotovanje (ko je pa funt skoraj kot euro)..ej, tukaj, ali v BC ali v Pikapolonici ali pa kaj vem kje še: nisem dobila ničesar temu podobnega. Ali so bili materialni nikakvi, ali je bila potem cena ful visoka, ali pa sploh niso imeli nič pametnega..beri: nobenih kjutkanih cunjic!! Tako, da bom jaz definitivno ostala pri NEXTu, jih bom malo pohecala, če bi za slovenijo dal kako ugodnost, glede na to da vedno ful zapravmo..nekaj sem jim sicer že pisala, pa nobenega odgovora... Joj...sej, vem da je totalno neumesno...mal ta tema mal ta tema...ma, mi je 5re8 res ful žal..mam kr en slab občutek..al spomine,al kaj..mah...še dobr da se gremo zdej pokazat naši teti pa stricu pa bratrancem, pa prababici..pa bom mal pozabla...5ra8 tebi pa želim čimprejšnje okrevanje in čimprejšnji črtici na testu!!!!! p.s. spet mal šaltam teme..nisem uspela prehvalit vseh maškar in snežnih podvigov!! Bravo za nas!!!!
|