Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Nimam velik časa, sam tolk da vam povem, da vas pogrešaaaaam Še posebej tanevirtualne prijatlce iz SN Rabim čvek nujno, tko da za naslednji teden se lahko za 2x zmenimo No ja, naslednji teden sem bolj bizi, samo čet ali petek lahko, pa še to bi imela v četrtek verjetno penzionerja s seboj, tko da mogoče rajš petek, se bomo še zmenile, sam prosim, nujno, kava, torta, čvek, plačam vse, sam da se dobimo Men tud že mal manjka tortic sm jo glih danes naredila,k bo tamali sama spekla n pol probavam do septembra za najboljši recept in okus sam tole je bolj tko tko k sta me tamala dva vlekla na vsak svoj konc,tamala k je skoz kakala,tamavči pa za igrat Pa ti si človek mnogih talentov. Jaz ponudim prostor, pijačo, kavo, ti tortico prineseš, pa nam sploh ni treba več v SN. (pa še za igranje kotalečih se septemberčkov in septemberk bo poskrbljeno)
< Sporočilo je popravil Mož* -- 17.2.2010 23:17:28 >