sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Dober večer... že dolgo se nisem oglasila... Vas imam pa skoz v mislih... :) KOlumbo, kako kej najina kavica... :) Ja imam pa eno vprašanje in sicer moj Žiga čim ga dam zvečer ali popopldne v posteljo, začne tako jokati, da se mi trga srce, pa nevem koliko časa ga lahko pustim, da ne bo dobil pruha.. :( Ponoči pa se zbuja na dve uri pa bi mal pil pa duda pa mal pil pa duda ob 4-5 zjutraj zaspi in spi do 6.30 potem pa spet akcija... :( Tako, sem utrujena da se mi tudi na forum ni dalo... Samo nevem kako naj naredim, da bi spal ponoči. .Najprej sem mu dala čaj ponoči pa pije in potem zdej mu dajem vodo, pa tudi pije .. :( Spi pa nič.. :( tole sem mal kopirala od čebele, upam, da ne bo huda.. današnjima slavlenkama vseeeeeeeee najboljše za tiste ki jih potrebujete vsem za nove napredke glede spanja...to kar opisuješ je pri nas po večini standard, sam jz ga nikol ne dam v posteljico, vedno se uspavava na rokah ali leži na pol na meni na ta velki postelji, ponoči je podobno, dam pri nas bi zdaj raje mleko kot čaj, so sicer še take niči, ko spi nekako od polnoči do pol5h...potem spije mleko in potem turira po ta velki postelji in po meni tam do 7h, ko vstane oči, pol pa zaspi čist umirjeno še tja do 8h, pol9h...se pa od 9h zvečer in tja do polnoči včasih zbudi tudi po 10x, zadnje čase malo manj...ker je zdrav.....prej nas je hecal še nosek, a vseeno se zbudi ene 5x, prvič že po 15 minutah, ko ga položim....nism ti ravno pomagala...sem sam hotla napisat, da zgleda da tole ni nič posebnega...čeprav jz to prvič doživljam pri številki 4 ....čim več prespanih noči vama želim in da se oba lepo spočijeta