Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, zunaj pa tak toplo, da bi lahko v kratki majci okrog skakala
Ma je bilo fino. Čeprov k sm pa Jessy vidla, sm bla pa mal šokirana - predstavljala sem si jo mal drgač (pa ni nič s fotkami povezan ampak s hčerkico). Neja je pa tudi cukr, čeprov se mi zdi, da je bila pol kr jezna na Vida, k ji je hotu medija vzet
. Drgač pa jest mislim, da bo jutri kej, ker sem lih k frizerju naročena (pri Vidu sm rodila lih takrat k bi me mogl pod kosilnico dat
Me kr vse mine, k ga zagledam
ne vem na koga naj bom bolj jezna, al na svojega al na fotra... sva šla vn na kosilo pol pa da bova šla še v dm in BC zapravlat, ga pa moj fotr kliče, naj ga pride nekam zamenjat, ker mora sam nekam it. in moj ga seveda spet ni odklonu, tko da sm zdj spet sama
ne vem kolkrat sm že izvisela zarad njega... in ne vem kolk časa bom to še prenašala... ne veste kk si želim, da bi bla nekje na svojem, sm tud to ne vem, če bi pomagalo... niti pomislt si ne upam, kako bo, ko bo dete na svetu, a bo tudi on zarad ˝dedka˝ izvisu in ne bo mogu bit s svojim očetom... vse tole me zdj žre zato se že vnaprej opravičujem, ker sm kr nekje umes not uletela
tišči tja noge.
?