|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 11:15:27   
blaži
Pozdravljene vse svetovalke in čvekačice. Mi imamo en velik problem pri hrani. Moja pikica je stara 5 mesecev. Zelo rada je mlekeca,na sadje je nora. Kozagleda mešalnik ali stekleničko fruteka se kar začne trosit in tako dret, da je kar smešno kot da bi bila zastradana. Ko pa je na vrsti zelenjava pa kar začne bruhat ko ji dam samo malo v usta. Dala sem ji do sedaj (kuhano seveda):cvetačo,korenček,grahec,krompirček tudi zmešala med sabo pa je bila vedno katastrofa. To že poskušama 3 tedne pa nikakor noče sprejeti, sadje pa kar od prvega dneva in to konkretne porcije, tudi mlečne kaše ji kar grejo. KAJ NAJ NAREDIM, DA MI BO OTROK JEDEL TUDI ZELENJAVO???? Vsi nasveti in predlogi so zelo dobrodošli.

Pa lep deževni dan B. :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 11:21:29   
Lauri mauri
Pomešaš lahko korenček z jabučkom ali pa ji skuhaj juhico (telečja kost z zelenjavo in pikico soli). Drugače pa mislim da sčasoma se bo privadila na okus in je ni treba siliti. Lahko pa bi k zelenjavi primešala tudi žitno kašico, ki se meša z vodo.

Moja :duda: je stara 5,5 in poje kakšno juhico, kakšno domačo kašico (bodisi sadno ali zelenjavno) pa poje samo 2, 3 žličke. Mogoče malo več, če je banana vmes. V glavnem se dojiva, zato se mi ne mudi.

lp:rozica:

(odgovor članu blaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 11:27:28   
blaži
Juhico bom probala, jabolko z korenčkom pa nas je kar zaprlo in ji korenčka več ne probavam dat za enkrat. Dojit se pa ne morema že od začetka žal.:((

(odgovor članu blaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 11:36:24   
darjatimci
Tudi jaz priporočam sadno-zelenjavno varianto,čeprav se ti še ne mudi lahko se še premisli čez kak mesec in bo vse ok.

(odgovor članu blaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 11:37:49   
Jančika_
Pri petih mesecih je še prezgodaj za obup:). Potrpežljivo, pa bo. Daj ji čas. Kriza bo šele, če pri kakem letu še vedno ne bo hotela zelenjave.

(odgovor članu blaži)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 11:37:53   
Anonimen
probej zelenjavao s sadjem mešat. recimo bučke z banano ali jabolkom, pire krompir + čežana (jabolčna, hruškina, lahko z rozinami, suhimi slivami)..

lp, lara

(odgovor članu blaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 12:03:43   
Carmen
ne se sekirat. Moja tudi ne je ničesar od zelenjave niti krompirja (6 mesecev in pol), pa ne silim, sem kar prenehala s tem za nekaj časa. Bo že, enkrat :)

(odgovor članu blaži)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 14:10:35   
blaži
Bom res probala delat sadno zelenjavne pa bom vidla pol odziv. Če še kjub temu nebo hotela bom pa malo počakala z zelenjavo.

Hvala vsem :sloncek:

(odgovor članu blaži)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PROBLEM Z ZELENJAVO
5.7.2005 15:42:10   
leah
tudi moja do predkratkim ni marala jset zelenjavnega pireja(grah,brokoli,korenje....).Pa sem ji zamešla zraven malo kisle ali pa sladke smetane,pa je pojedla vse.Stara je pa 6 mesecev.Skratka,probaj,enkrat bo že pojedla.

(odgovor članu blaži)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?