ada2
|
še jaz se malo oglasim, imam kar slabo vest, ko se tak poredko no, smo dobro, jaz na dopustu, še malo, pa začne miha v vrtcu, jaz pa malo za njim v službi - ravno na dan žena imam prvi delovni dan... so mi že obljubili najprej eno rožico na predaji službe, potem pa veselo na delo saj malo se že veselim, sploh, ker imamo nove uniforme in so take res kul, pa še rumene majice imamo, take ful žive danes sem bila v MB, pa sem šla v leclerca kupit štrample za miha, ker so mu kar naenkrat vse premale, kar pa imam še od adama pa vse preveliko da ne bo tak revež v vrtcu . sem gledala tudi bodije, ampak niso imeli več velikih številk, sicer pa z bodiji ni sile, jih ima kar dovolj zobov ima že 8, od tega so trije komaj pokukali na plano, 5 pa je že velikih. hodi še ne, je bolj ziheraš... če že sam stoji, se hitro sesede na kolena in šiba po štirih, ali pogleda za kaj bi se prijel... no, tak, na kratko...