3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: mama5 V UKC MB velja ta prepoved do nadaljnega . Si sploh ne predstavljam, ko pomislim, da se s hčerkico ne bova videli nekaj dni in bo lahko prišel samo mož. Sem klicala in vprašala, če je to res tako strogo in so rekli, da absolutno in da se vsaki dan prepirajo na hodnikih. Kako boste pa druge, ki že imate otročke doma, to "zdržale" ? Danes je očitno res bila ena nemogoča noč . Nisem vedela, če mam drisko al popadke ali še kaj tretjega ........... Mi je sedaj kar malo odleglo, ko vas berem. Vse dobro vam želim in ko želi iti zares, naj gre - brez nepotrebnih lažnih opozoril . Jaz bom tudi rodila v MB, pa mi je to, da niso dovoljeni obiski kar fajn , ampak zato, da jih ona, ko bo v sobi zraven mene, ne bo imela nevemkolko, ker eni so nemogoči, kolko jih pride na obisk, pa vsaki ma kake bacile, pa kašlajo pa kihajo...pol pa to gre vse po sobi do tvojega otroka... Zaradi tega mi je to fajn,če pa maš doma še enega otroka, pa res ni fajn da ne sme prit zraven..,.ampak mislim da se vseeno da, ne morjo ti preprečit, da ti otrok pride na obisk v treh dneh. Ja pa ti žal lahko. Če velja nek hišni red naj velja za use enako, čeprou bi bli do takih otrok res lahko dosledni in upoštevali da pogreša mamico in tko naprej ampak žal tko je. Sm kr vesela da sm prvorodka in se mi ni treba s takim uprašanjem ukvarjat kr bi se mi zmešalo vrjetno
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|