veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek mali se je sredi noči 40 min intenzivno drl zaradi zob, potem pa omagal. kaj se dogaja v ustih ne vem, ker jih noče odpret . bom kupila sirup, ker ga čist preveč boli . se joka, z glavico zaletava v mene in si tišči rokico v usta ter jo gloda, pa nič ne pomaga. bogi upam, da bo čimprej ok js sm pa učer dobila od M&S paket, juhu... kake lepe oblekice za mojo rožico in tista teta je rekla, da komot še kdaj kej naročim pa žabice imajo ful bolj prijazne otročkom. od nexta je tista všita elastika ful trda, no vsaj men se zdi, se mi kr smil moja rožica, če jo mogoče stiska. od M&S žabice imajo pa tako elastiko kot žabe za odrasle, so mehke. sam tolk v info aja, sem pa dobila odgovor od M&S glede naročanja, no v bistvu mi niso odgovoril, niti 1. niti 2., skos mi govorijo, da očitno dostavljajo v slo in lahko oddam naročilo. js jim pa skos pišem, kako nej oddam naročilo, da dobim v slo. valda k majo same tujce zaposlene, po možnosti sploh niso stacionirani v UK in na pol bl razumejo anglešk. sem obupala, tko da bom pač v italijo hodila iskat.