Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je bilo lušno, ma precej glasno in moj stric ima občasno zelo izbran besedni zaklad (kot npr. danes), tako da je mali usvojil kar nekaj sočnih
Še malo bo treba zdržat 
, pospravil vso posodo iz stroja in v njega, kaj več se pa danes nisva naučila, ker ga tudi doma skoraj nič ni bilo. Bomo jutri poskusili še s kakšnim opravilom.
na prostost, saj kar ta notri počne, sploh ni več normalno. Tisto nogo steguje vedno na eno in isto mesto in to na tako moč, da mi kar sapo vzame. Pa kar ne odneha! Za piko na i me pa vsake toliko prav požgečka po mehurju, da se moram prav kontrolirati, da se ne polulam. Tega je zdaj pa že zadosti, saj me nič ne uboga, ko pa ve, da mu nič ne morem.
Pomivava kar sproti na roke, ker se mi ne da čakat, da se nabere za stroj, to mu že kar gre
Čakam da pride iz kuhinje, da ga zaposlim
vse nardit, če nas ni zraven.
znajo marsikaj sami naredit, sam če se jim pod roke ne gleda pa je.
. Ker nisem imela skoraj nič. Poleg tega je pa še nad zibko napisal Dobrodošla Tjaša in Urban in v zibki me je čakala verižica s srčkom
Čestitke