moci
|
jutro, sivkamivka, se vidi, da zdravo živiš mc na čopovi ima že nekaj let kodo za wc. saj po eni strani razumem, imajo tako lokacijo, da so idealen javni wc. mi smo šli pa včeraj na bled. in se mi je zameril. ker me je skoraj 2 uri lulat, na koncu sem komaj zadrževala, da nisem začela , kako to boli. v grmovje nisem mogla, ker je sneg, pa tudi za plezanje v hrib sem bolj slabo okretna , javnega wc-ja na naši poti niti enega, lokala (odprtega) pa tudi ne. grrrr. je pa moj mehur precej bolje. saj sicer ne bi zdržal takega hudega testiranja zdaj sem doma, zoja pa v vrtcu, čeprav ne vem, če sem naredila prav. je kar precej kašljala zjutraj in sem kolebala, zdaj sem se zmenila z vzgojiteljico, da pokliče, če ne bo bolje. najbrž sem grozna mama, ampak imam veliko dela in zoji je potem dooolgčas, pa vsa naveličana je, ker je bila prejšnji teden v vrtcu pon, torek, četrtek. ostalo pa doma in doma nič ne dogaja ali pa vsaj premalo. vročine nima, samo kašlja in smrkava je. kaj mislite? jutri itak nimam izbire, bom celo dopoldne na polikliniki.
|