Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Da vidim,če bo sedaj normalno delalo Smo imeli pa pester vikend.Ponoči iz sobote na nedeljo sem bila redna obiskovalka WCja,saj sem imela drisko .Sem kar v dnevni spala,kolikor sem lahko.Včeraj je Nejc začel kašljati in smrkati .sem ga takoj dala na inhalacije,da ne bo šlo naprej. Tilen tudi še smrka,ampak vsaj spat je začel In to od kar ga mažem s sivko.Upam,da tako tudi ostane,ker po 21. mesecih si pa že zaslužim malo spanja super za Tilna in za Nejca.. Mi tudi spimooooooooooo Pri nas pa spimo samo, če Gregi zvečer dobi dozo Fenistila... Drugo nič ne pomaga Špelin@ zakaj pa Fenisti? V čem je finta? Priznam, da precej časa nisem spremljala foruma, tako, da si o tem mogoče že pisala? Fenistil mu dam, kadar ima po ličkih močne izpuščaje, mu ful pomaga. Pa tudi pri vnetem grlu naša P predpiše Fenistil. Finta je samo v tem, da takrat dobro spimo Aha...nisem se spomnila na te vaše izpuščaje, sorry Naša je Fenistil dobila kakšne 3 tedne nazaj, ker so me klicali iz vrtca, da je verjetno dobila norice, ker so se ji tekom dneva začele delati male pikice po trebuhu..in sva šle pol do P (njena nidelala, ampak nadomestna) in je rekla, da to zagotovo niso noriče, ampak samo neka alergija, in tako je dobila Fenistil. Pa smo ga jemali ene 3-4 dni in je ne boš verjela tudi spala te dni
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|