Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, imela sem 4 celice. Odločila sva se, da 2
pa sej nemoreš verjet
. Imam vsega skupaj le 6 foliklov (prvič pri gonalu sem jih imela 8 in od tega le 3 celice). Na vsaki strani so po trije. Velikost pa 20, 18. 16.,.. ne vem več točno. V petek ponovno UZ in potem v nedeljo po moje punkcija - katero pa bom prosila da bi lahko imela v ponedeljek zaradi IMSI postopka. Vendar dvomim da mi bo uspelo in da sploh bo kaj uspeha v tem ponovnem postopku. Vem da sem sedaj preveč pesimična in bom mogoče jutri gledala na vse to bolj pozitivno.
res pa je, da bom zdej rabila vsaj 40let, da se moj telo spuca, glede na to da pravjo, da se puca se enkrat dlje, kot je trajala doba kajenja..
je še rekel, da naj rečem, naj mi vstavijo enega, ampak sem potem rekla, da bom videla. No in na koncu je itak bila ena blastocista in ena morula in so mi vstavili kar dve.
, samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta!