lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika povejte mi...včeraj na pregledu sem bila še zaprta. oziroma, za konico prsta od zunaj not odprta, kao nič skoraj... a to pomeni, da še dolgo ne bom rodila, ali se lahko to iz danes na jutri spremeni in začne odpirat? tak sem si včeraj mislila, eh, pol pa še to ne bo nič...danes pa razmišljam, kaj pa če... trebuh me boli spodaj, kot bi bila fuuuul zaprta. pa grem vsak dan na potrebo ,tak da to ni to... ampak, glede na vse kaj je že mene bolelo, špikalo, zategovalo, otrdevalo, rezalo in še kaj...pa ni bilo nič....bolj zmedena kot sem, ne bi mogla biti. Ve ste vsaj imele preglede (no nekatere), da vam je povedal, če ste že kaj odprte.. Mene moja čudna G sploh nič ni več pregledala. Še zadnjič, ko mi je pri njej občutno otrdeval trebuh in sem ji pokazala, da me je pretipala po trebuhu, ni nič iniciative pokazala... Sem dobila samo napotnico za CTG in za rodit... Zdaj pa vedi... Kar se pa tiče špikanja in zbadanja in vsega ostalega... Pri meni je enako. Možno je, da je samo psiha... Se tudi bojim, da v ponedeljek pridem na CTG, pa nič ne bo... Čeprav po drugi strani se bojim tudi, da bi notri ostala... Mah kaj pa vem, malo me dajejo živčki... Sem si včeraj zavrtela od Pantarja CD (Sproščanje za nosečnice in Hipnoza pred porodom) in me je fuuuuuuuuuul sprostilo. Res!! Priporočam vsem, res da malo pozno, ampak nikoli ni prepozno
|