TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ Tubolina ne trgaj se če so ostale nej družabne, konec koncov odiš ta ka Tin uživa in tau je glavno Ej ženske se zavedate, ka mo (no, vsaj ene) letos prvič lejko praznuvale materinski den??? Me pa, zdaj ka je topleje, zanimle , če svoje maličke še li isto oblačite kda idejo vo kak ste jih te kda mrzlo bilo? se sploj ne sekejran glede nedružabnosti.... z nalini (mislin ka je pravi nick) sve se slikale, pa pogučavale, za drujge pa me ...... ges san glij gnes mojemi pravla, ka letos lejko tude ges praznujen materinski den bravo za vse nas glede oblačenja - ges san mojemi malome gnes nej oblejkla zimske bunde, san njemi pa oblekla badi z dugimi rokavami, žabice, majco, lače, pa eno jaknico od trenirke, iz flisa..... pa ker san njemi tej teden dala športni del gor, san ga v vozičke pokrijla z dekico, ovo malo debelejšo, pa kapico, pa to je to.... direkt na sunce ga še ne vupan dati, glede toga prvoga sunca.... ka ges man vedno izpuščaje po obraze, če san malo duže na ton prvon malo bole močnon sunce.... moren njemi kujpiti kremico z zaščitnin faktoron za sunce.... kak ste kaj vačik načik? ka je z kavico? bo tej keden kaj? jao, naši idejo v soboto v šumo.... ges pa doma z malin, pa obed kujati dobro ka de mi mama pomagala
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|