Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...uživaj v toplicah
...sporočim če kaj vidim...sem pa sestri poslala en link od vozeka, pa me je skoraj kap, ker je kao redna cena najinga vozeka 619€, pa je bil znižan na 419€...ne vem, kje so dobili tele cene
...mah bomo pa kasneje dobili nakazano ali pa tudi ne, odvisno od referentke

Me je ta bolniska cisto zmrdala ... Bom morala pocakat na 15.3. z nakupovanjem, da dobim se za paket denar in bom s tem sla po nakupih.
. spet sm bla u šopingu, u milerju nabavla brisače pa dudo pa flaško pa pleničke pa še kej... sm si vzela čas za ogled mojga ni blo zravn da bi zaviju z očmi
je mene, jst pa njega nazaj. enkrat v rebra, drugič je rito nabasal nekam pri popku (vsaj zdi se mi da je bla rita), pa na wc in pol k sm končno tonila v spanec je mojmu zvonila budilka z vibro. kako sm se, hm razhudila ampak to je premila beseda
č. v glavnem sm vstala, in pomivala posodo in butala z vrati in sesala, da me je pol previdno vprašal če je kj narobe. pa sm mu že miljonkrat lepo rekla in prosila, če bi lahko izvolil izklopit vibro. ah ti moški. a je res tko težko razumet da jst rajš spim ponoč kt pa podnev. hb da sm doma. da pol tkole flikam, sam useen. vem pa da ene še v službo hodte tko da se ne bom preveč prtožvala. sneg kopni yeah.... nč mejte se....
. Zakaj? Nimam pojma. Ne spomnim da bi se kje udarla. Je pa naša žaba danes prava carta. Mami more non stop rokico meti na bušiju in božat, drugače smo sitni. In pretepamo mamici do onemoglosti. Ponavadi pa je ravno obratno. Bog ne daj da se mami s trebuščkom k atiju stisne-.Že red dela, pa atija vstran tišči. Groza v glavnem
to opazi
sem samo hudičke prilepla.
. Točno 6 mesecev sem bila na bolniški. Bo zdaj fajn rečt ko bo kdo vprašal... ja jaz pa sem na porodniški. Ne pa da te vsaki sprašuje, kaj pa je narobe da si na bolniški???