Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

Dekleta - še vedno držimo pesti, da čimprej ugledate plusek na testu in se potem preselite na temo k nosečkam in potem še k nam mamicam! Naj bo tale pomlad srečen čas za vse!

Punce povejte mi, kaj te celice so že dobre za oploditev al jih še pregledajo, če so dovolj dobre in se število zmanjša. Saj veste, človek se sprašuje, če bomo sploh prišli do transferja. Grem počivat.... 
  srečno, srečno in ne izgubit upanja do konca 
 . 

, a jeseni se nam pridružiš praviš? A greš v postopek? ja super že zdaj bom držala pestke zate  

ne ve kaj bi z mano, očitno nam nekako uspe zanositi, ampak nikakor pa ne donositi...pa moja leta jo malček motijo...ma se mi zdi, da čaka da bom čez mejo in potem pa-pa, sej maste že dva kaj pa še hočete...skratka ja "selim" se k atu Rešu, sicer se tresem od strahu in panika me grabi pred njegovimi komentarji ampak j**i ga gremo čez to...