Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Zvezdica, kaka je pa razlika med Cicibanovo in Superfitko? ma men gre prav na živce tole iskanje oblekic in obutve po štacunah - sem šla 1x in kupila copatke od 19 do 22. Cicibanke imajo ortopedski vlozek in so precej bolj trde. Superfit mislim da imajo raven vlozek. Jan Mai ne nosi nobenih copatk, ker se mu kar naprej zvracajo ali pa sezuvajo. Dokler se stopala razvijajo, naj bi cimvec hodili bosi oz. z ravnim vlozkom, midva mu dava nogavicke s polnim silikonskim podplatom, ne samo bremzami, kupljene v pikapolonici, so tudi debele in tople. Taksne ima tudi v vrtcu in so edine, ki mu ne letijo z nog. P. pravi naj cicibank niti ne gledamo, ker niso v redu za razvoj podplata v tej fazi. Pa tudi rabljeni ceveljcki ne smejo biti, ker so prilagojeni drugi nogici in lahko deformira njegovo nogico. Meni se je cudni kaselj popravil, me je pa zacelo uho boleti, pa me je dr. poslala na tedensko bolnisko, bolj zato, ker sem v zgodnji nosecnosti in naj ne bi jemala nobenih zdravil. Mi pa pride prav, ker je mali dobil vrocino, sicer samo 37,6, a zadosti, da ostane doma. Moj brat je sicer od nekod staknil slinavko in ga je cisto podrla, zdaj pa razmisljam, ce nima to tudi Jan, ker se ze cel teden blazno slini... Moram malo P. poklicat. Mogoce jo je dobil od sestricne, ki dela v bolnici na pediatriji in smo se videli na pogrebu. Tudi ona je bila bolna takrat. Saj se malo, pa bojo viroze mimo za nekaj casa. Grem pocivat, apetit imam v k****, spim pa cisto premalo.
|