alex17
|
dan punce! joj kak kisel in turoben dan! sva hotele s taščo popoldan na obisk z malim k eni njeni sodelavki, pa je prej tok pihal, da sva se premislile, ven pa tud nisva šla nič z malim, ker se mi zdi prav hladno in po pravici se tud men ne da pa še neki siten je bil, ko sem ga hotla oblečt, pa sem ga potem raje lepo uspavala v naročju in dala v postlco, tako da zdaj spi ponoči se je pa 3x zbudil, nič posebnega pri nas, ker se ponavadi 2-3x zbudi in jeva, pa vsaj kar hitro nazaj zaspi. sem pa fovš vsem, ki vam spijo 7 ali več ur, no pri dojenju to itak ni opcija, že tako mi vse curlja, če spusti kak obrok . sem to pač vzela v zakup, flaška je dobra za nekaj, dojenje pa za vse drugo (in mi ni žal). naš se tud ful rad kopa, prav uživa in ga je užitek gledat, ga pa kopava tam okrog 10 minut. potem pri oblačenju pa ponavadi siten rata ker mu ne paša vse tisto mučenje pa ful ne mara sprejenja v nosek, skor zmeraj joka, potem ko prižgeva aspirator, se pa lepo umiri ker brni. mene tud še čaka trebuh oz. odvečna koža, ne vem če bo šlo s tekom stran-se mislim kmalu spet lotit teka vsaj 2x na teden, samo da se spet ogreje za aerobiko in podobne dvoranske zadeve mi pa v toplejših mesecih ni, pozimi še nekako gre, potem pa raje miganje v naravi! ja pa celulit tudi, sem se prej kar redno masirala z Afroditinim cimet ali cekropija gelom in je kar pomagalo, tako da moram spet začet pridno mazat. mejte se pa naj vam lepo mine ta dan!
|