Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, še ne prehitro obupat ... kdaj imaš predviden test? nekatere sploh nimajo povečanega belega toka, tako da to tudi ni preveč zanesljiv podatek ... ,
, ja jaz sem bila skos na bolniški , celo nosečnost, dokler nisem v 23/4 tednov rodila ( v septembru lani ), živorojeno punčko, ki pa mi je po dveh urah umrla, zaradi malomarnosti LJ zdravnikov, po porodu sem bila še en mesec na bolniški, pol pa sem šla delat. Tako da s težavo sem se odločila še iti v postopek, ker kar sma preživela so za naju bili težki trenitki, in psiha me je čist dol dala, a vendar mi je nekaj reklo, da pa me še le v MB čaka 5.lepih pingotov in naj jih ne pusti, čeprav sem ob porodu rekla da več ne grem, sem se sedaj vseeno odločila že zaradi dveh najinih angelčkov malih, ki naju gledata z nebes, kajti pred petimi leti sva še izgubila fanteka v 21.tednu, in zdaj gremo dalje in jutri že grem po pigota. Kako pa je kaj pri tebi?