|
RE: Dolenjke, 2. del 4.3.2010 9:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney O, jaknik, kako kaj? Mi smo imeli danes ponoči praznik, ker je Daša spala od 20.30 do 4.15 brez hranjenja, Anže pa je tudi potegnil do 7h, tako da sva z možekom samo debelo gledala, koliko je ura On je mislil, da sem jaz nahranila Dašo kje sredi noči, jaz pa sem mislila, da jo je on. No, v bistvu pa je ni noben, ker je naša princeza sladko spala Ko bi ji le to prišlo v navado... Jaz sem pa zadnje dni malo opazovala našega starejšega škrata in mu je vse premajhno, v 2 mesecih je vse prerastel s čevlji vred. Tako se moramo v bližnji prihodnosti (beri ko mene neha bolet-včeraj me je spet kar precej, pa danes me tudi še-in mi G da zeleno luč) odpeljat v Lj in oblečt otroka (pa sebe tudi), da ne bo hodil ko Urkel okrog. Bomo šli kar v Outlet po teniske, če bodo imeli kaj pametnega? Je bila katera zadnje čase kaj tam? Kaj pa v Seevilu? So kakšni pametni spodnji deli trenirk? Oooo, bravo za spanje Ja, naš Jakob je tut prerastu ful stvari. Ma katastrofa . Sicer za oblečt še kar mamo nekaj stvari, za obut smo pa tut na tesnem. Jeseni sva mu kupila nove čevlje in Nikice, ki jih je imel oboje skup obute max 20x, zdej pa so čevlji tesni, teniske pa glih za glih . Čevlje sem že oprala pa pospravla, teniske je pa zdej dva dni nosu, ko je bil glih sonček, danes pa spet v škornje (sovražim že to vreme ). Nameravam pa tut kmal v bližnji prihodnosti mal na Rudnik skočit. Ja sej zdej bomo imel pa kmal tut v NM shopping center, pa se HB ne bo več treba tolk v LJ vozit.
|
|
|