barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica a veš kaj razmišljam ko mama pripelje bolnega otroka v vrtec: 1: ali je samo tolk "butara" da ji je vseeno... 2: ali pa dandanes delodajalci preveč zahtevajo do delavcev, jim grozijo, in zaradi strahu da bi prevečkrat manjkala na šihtu, v vrtec pelje bolnega otroka...(babic seveda nima) kaj misliš?? jast verjamem, da marsikdo ne upa it večkrat zapored na bolniško, ampak otrok je otrok. In izpostavljat ga takrat ko ni treba... men je moj otrok najbolj pomemben. Tko da jast mislim, da je veliko takih ki ne upajo, na žalost pa slišim da tud takih, ki otroku zjutraj dajo calpol potem pa v vrtc V vrtcu res doživiš vse sorte ... od tega, da starši niso imeli časa uvajat otroka v vrtec in so ga enostavno prvi dan pripeljali in pustili tam celo dopoldne, do tega, da so ga pozabili prit iskat ob pol 5h popoldne ko se vrtec zapre. Res ne razumem staršev kako so lahko tako mačehovski in neodgovorni do svojih otrok. V vrtcu je bil lansko leto primer mame, ki se ji pač ni dalo ukvarjat z malim in mu odstranit uši. Vem, da ima 6 otrok, ampak so ful zanemarjeni. Toliko bi si pa že vzela časa, da bi malega postrigla in z unim šamponom parkrat glavo umila. Tko so po nekaj mesecih, ko se nikakor ni zganila v vrtcu malem prale glavo in odstranjevale uši. Pa še inšpekcijo so klical in CSD. Groza, res. Meni sta otroka najbolj pomembna in ko gre za njuno zdravje sploh ni vprašanja kaj bo v službi. Zaenkrat v službi nisem imela težav, saj sem se vedno zmenila, da bom pač zvečer oz. ko bom lahko nujne zadeve uredila. Sem si zrihtala tudi povezavo na službeno mrežo od doma, tko da lahko vse delam doma. Krtekxx - v bistvu ne poznam tega cepljenja . Pri nas sta cepljena samo ta obvezna, drugih pa ne, tko da se niti nisem poglabljala za kaj vse jih lahko cepiš. Vidim, da imate ene že rezerviran poletni dopust. Mi se še nismo odločili kam bi šli. Bo treba najprej mal uč v finance vržt, pol bomo pa destinacije zbiral. Zdej morem pa začet delat ...