zaljubljena23
|
markojca, aha hvala za obrazlago glede testa...Ja meni so pred inseminacijo naredili UZ, da so videli, če je do O sploh prišlo..Čudno, da ga tebi niso naredili Pol sva že dve, ki bova delali test prej doma...Za krvnega pa še ne vem...ampak mislim, da bom kar šla, ker me bo zelo zanimala vrednost (lanska slaba izkušnja)..A veš slučajno kako je z UZ..Ker tiste, ki so v IVF ali ICSI postopku imajo nekje čez 14 dni po krvnem testu še prvi UZ pri njih...A me tudi? miskula, rečeno mi je bilo, da delam vse normalno..Tudi spolni odnosi so dovoljeni, tako da midva še kar pridno slončkava sončk, upam, da je vgnezditvena...ps: če je res, ti še test ne bo pokazal pravilno, bo še zmeraj kazal negativno, nekje 4 dni po vgnezditveni pokaže pozitivno...Glede zamujanja M pa sem jaz vzela kar 14 dni, ker punce na IVF/ICSI imajo 14. dan po ET že krvnega, tako da bi tule tudi že realno pokazalo..No in če pogledaš, da mi je dejala, da mora dva dni zamujati, je potem to nekje 16.dan oziroma 17.dan, tako kot imaš ti... mija, ti pa si bila zelo pridna..ta teden tudi tebe čaka inseminacija