Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

V bistvu je bolj tast tisti...zadnjič smo bli pri njih, mala je spala z dudo v ustih in ji jo je tel vzet, sem kr ostala...mislim halo, kaj se greš?In pol izjava v sarkastičnem slogu: 'A maste vi za mleko?', sem mu že tela kej zabrusit nazaj sam se raje zadržim ker nisem tip da bi se kregala.Sej pol je tašča rekla, ja sej oba masta službo zakaj ne bi mela. Mislim te njegove izjave mi tolk živce parajo...skos ma neki okol denarja, da če midva mava kej itd...prou je
nje v glavo al kaj nej si mislim.
...ti kar povej,se boš bolje počutila kot zdaj, ko vse tiščiš v sebi. No, jaz sem že taka, da hitro razčistim in mi je pol lažje. Mogoče kakšno stvar pri tašči in tastu še požrem, možu pa vedno povem, kaj mislim.
(tu smo mamice itak najbolj občutljive) in kako to, da ti pa vejretno tvoja mama ne gre toliko na živce. Veliko je tudi v tem, če smem pripomniti
Res pa, da smo malo bolj narazen...mi v mb, ona2 v lj.
prvi del noči ful lepo spi v svoji posteljici, potem po dojenju pa ne več. Ga začnejo vetrovi matrat in jamra in se zvija...da ga niti ne upam pustit, ker se obrača na hrbet in leze pod odejo. Tako da sem ga potem spet prestavila k sebi in smo se vsi super naspali. Me je kar groza, kako ga bomo tega odvadili.