Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
? Namreč, danes imam PDP, na pregledu z ultrazvokom pa mi je ginekologinja rekla, da dete tehta dobrih 3700 g. V enem tednu je šla teža s 3400 na 3700. Zdaj me pa skrbi, če še ne bom rodila par dni, da bo imel 4 kg. Kako je potem z vaginalnim porodom, ker vem, da kar tako ne delajo CR? Že tako me je strah, ker je bil prvi porod zelo težek in dolg kljub epiduralni, ampak vseeno razmišljam, če potem ne bi bilo bolje tudi v drugo vzeti epiduralno. Najbrž so bolečine precej hujše, če je otrok večji. 
.
. Pa SREČNO!
iz apartmaja izselila velikega fantka. Že med nosečnostjo je bil izven povprečnih okvirov, na samem porodu ki je bil sprožen ( preeklampsija, polihidramnij) na rok pa se je izkazalo da je UZ še premalo pokazal . 4660g, 57cm in obseg glavice 38cm. Ni bilo ravno dolg porod bil je pa toliko bolj intenziven.
Bolj boš sproščena, lažje bo.
)...sej veš pozitivne misli delajo čudeže.bolet pa tko mora .pa bol ko bo bolel bližje boš temu da stisneš otročka k sebi!
Razen, ko pride bebi na svet, potem je pa