nagaja28
|
živjo, jaz sem rodila v lj in ni nobena sestra težila, da ne smem imet modrčka. jaz sem ga imela zato, ker me je halja drgnila po bradavicah. seveda more bit dovolj velik (tako, da res malo košarica stran visi), ker drugače lahko pride tudi do mastitisa, če te na kakšnem delu tišči. moja cimra, ki ni imela modrčka sabo v porodnišnici, se je pa znašla tako, da si je mrežaste hlačke (ki jih dobite v porodnišnici) spremenila v trak in si ga dala čez prsi, spodaj pa dve blazinici za dojenje . joj jutri imam pregled in sem že čisto nestrpna. sem že 2x sanjala, da sem zamudila . tiste, ki se odločate za vozičke, pri katerih se ne dviga in spušča samo hrbtišče ampak cel sedež, bi rada rekla, da izkušnje nekaterih mamic niso ravno najboljše s takimi športnimi deli. tudi meni se zdi, da je malo čudno, ko otrok zaspi, pa ga položiš dol, noge mu pa potem gor visijo. mi podobno zgleda kot v lupinici. sicer sama to še nisem preizkusila, tako, da se lahko motim, na izgled pa mi ne izgleda praktično.
|