Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Lep 8. marec vsem , nekaj me zanima...tiste, ki imate tisti vibrirajoči ležalnik z glasbo od Fisher Price...kaj so malčki radi v njem, pa še to-je mogoče omejen s kakšnimi kilogrami (naš bo kmalu 6 kg)? Bi ga rada kupila, pa ne vem, če nisem že malo prepozna, glede na to, da je imel včeraj že 2 meseca , pa ni ravno poceni. Navaden ležalnik že ima, je srednje rad v njem, skoz ga mora nekdo guncat in imam poln kufer tega. Jaz imam FP gugalnico in je omejena z 9kg, sem jo dobila pri sinu za darilo ko je imel 3 mesece in je bil potem bolj malo časa še notri, ker je ful hitro bil na 9kg, tako da bi mi bilo škoda denarja, če bi kupila sama. Ne vem pa če misliš isto oz. podobno stvar. Lupinico imam pa jaz PP, v prvo sem jo uporabljala 10 mesecev, ko je imel prej cm kot kg za v stolček, pa je bil sin kar okrogel in težek dokler ni shodil. Tako da ne kupujte prehitro, ker so otroci sedaj še debelo oblečeni, še kak mesece in bodo brez vseh teh kombinezonov in se bodo prav zgubili noter v lupinici s temi malimi ritami pa brez širokega povijanja bodo in boste videle da bodo še lep čas zdržale lupinice, še vse do jeseni,ker tudi kg in cm ne bodo več tako hitro rasli kot prve mesece in od vsek stolčkov so lupinice res najbolj varne napram skupini II. No, pač predlagam oziroma povem izkušnjo, da ne boste zapravljale prehitro če to ni treba ali pa nimate kake bone za porabit. Imam pa za potem Roamerja, sedaj je sin v njemu, tako da bom potem kupila zanj povišanega jahača in Živa dobi njegovega.
|