|
RE: Dolenjke, 2. del 9.3.2010 21:30:41
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Hej punce ;)) sem vidla nyo, da je tu, pa sem si kr mislila, da je o slikah govora jaz sem avtorica knjigice, me veseli, da so vam slikce všeč, bi pa sam neki o zaslužku ki ga ni... sploh... pišem zaradi veselja, res, ne glede na to, da se to zdje pretiravanje sliši. sam da vidite za hec 500 knjig je prišlo 1500 evrov tiskar, 500 evrov slikarka, 120 evrov grafična oblikovalka, vsaka knjiga ima notri dodatke, ki so na vsako knjigo skoraj 1 evro... od 500 prodanih knjig je na 13 evrov 6500 evrov zaslužka. minus 2600 stroškov je 3900. ki pa še zdaleč ni čistega :) za 500 knjig je (če bi vse poslala 3 evre poštnina in paket) kar je še minus 1500 evrov in ostane samo še 2300 evrov... plus da sem 100 knjig prodala po 10% popustu, knjižnice vse dobijo 10% popust, nekaj jih je prodala mladinska knjiga po 50!!! % popustu (malo so adijo pamet) in na koncu mi bo ostalo borih 1500 evrov, za katere bom knjigo prodajala 3-5 let, ker pač nimam nikjer reklame... tak da zaslužek to definitivno ni... brez zamere, nisem pisala da kej pametujem, samo da razložim. ne sej nisem mislila , da se gre tebi za zaslužek , sam nimam pojma kako to gre pa sklepaš po svoje . ja in hvala za pojasnilo , mi je že bolj jasno . jaz bom naročila eno knjigico , če smem seveda
|