Rakica_80

| 

Daaaan      O madonca, kako piha pri nas, če povem po resnici, se bojim ven na ulico, da nebi kaj priletelo vame      Cukica, super, da si se odločila po pingote                  Wiiiiiiiiiiiii kaj imaš kužeka malega?       Jaz bi tudi imela še enega    ampak mičken da ostane    Jaz, da nebi imela mojo LI, bi mi bilo zelo dosadno....uživajte in verjamem da boste, to uvajanje ti bo prišlo prav, ko boš kmalu dobila svoje                                          Sensi, lepo grej                              Mojškra in Urshy78, kako ste nosečnice moje, kako je to lepoooo, jaz bi tudiiiiiii   jaz bi verjetno samo jedla in se ne ozirala na to kakšna bom debela ali ne      Uživajte mi maksimalno, prav sem vesela za vas                                 Miklarom, uauuuu koliko čokolade, samo si bom kr vzela kakšen koščič      Šopka, jaz sem tudi imela tokrat zelo nizko materični vrat, kar mi je bilo zelo čudno, ker ga nimam nikoli, ko sem si dajala Prometrium, sem prav čutila nizko       MP30, jaz grem na razgovor v Maju mesecu nazaj k Rešu, ampak, bom še dobro premislila do takrat, če greva takoj v postopek, bomo videli      Kar se tiče    pa sem jaz imela do včeraj ful čudne izcedke, so bili res v veliki količini, ampak ne kot prava    , danes zjutraj pa se je spet tako vlilo, ampak prava sveža kri, kot me je kdo ustrelil      Rielka, dobrodošla med nami                              Nič punce, šibam kej postorit, pa se oglasim kaj kasneje   

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 10.3.2010 12:42:43  >					

|