Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sam povejte urco
je pa apetit zgubila prehlad se je že znormaliziral, samo nosek je še malo bogi in občasno pokašlja; skratka poje malo - skoraj nič par žlic vsega kar ji ponudim, ne vem ali bomo imele borbo s hrano od zdej naprej
...je dons en naporen dan..neki daje mojga miška..mogoče spet kaka nova serija zobkov
. Tut ko grem zobarju, že ve, da mi nima kej po ustih šart brez protibolečinske injekcije
. Mi je pa lepo, ko vidim kak lep tatoo. Moj ima naprimer na levi nadlahti leva (to so si dal menda takrat vsi PPE-jevci gor). Je pa tak...brezbarven....črn...al kako bi temu rekli...ampak lep. Mu paše.
mlade, jih ima pa na kvadrat - od mojega sestrična je v bolnici, ker je z lestve zjutraj padla (hud udarec v medenico, kaj točno si je poškodovala še ne vem), pa njegova babica je čist boga :-( po 3m so jo sicer domov iz bolnice pripeljali, je pa na cevki do želodca in samo spi :-(