Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Razmišljamo o nakupu sedeža za kolo in čelade. Zdaj pa iščem kakšne varnostne teste otroških kolesarskih čelad. A to obstaja? Je katera našla? Ali pa če vsaj veste, katere so kvalitetne? mah, ziher obstaja....čeprov, kolkr sem jaz vidla, so vse iz onega bolj trdega stiropora....važno je, da mu je čelada prav, da se lepo vsede gor in objame glavo, da se da zapret, da mu ne binglja kr tko....u glevnem - če se že obrneš, da ne pade čelada prej na tla kot otrok ker pri neki res ful ful nesreči tak ne vem kolk kej koristi k so lohk drugi deli fejt poškodovani....za tist, če se pa zvrneš s kolesom, pa da mail z glavo ne pribije ob tla ali v kaj drugega, je bistveno zgoraj našteto. midva sva lani kupovala za ulo, pa je bil ful problem, ker je bla tolk mejčkena in drobna, sma težko našla čelado, k bi ji res bla prov vse ji je blo preveliko, al se pas ni dal tak na malo naštelat, al pa je bil oni del notri, k ga prišravfaš, da objame glavico prevelik......pa sma gledla tud v teh športnih trgovinah, pa sma ble pripravljena že mal več denarja dat....sam nič na konc sma jo pa v hofru dobila, čist tko kdo bi si mislu, ane