|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rastlinjak
13.3.2010 20:01:34   
silvika
Nabavili smo si rastlinjak (plastičnega iz Živeksa) .Ker pa nobenih izkušenj nimam ,bi me zanimalo kaj vse se za začetek lahko notri seje, oziroma lahko posadi?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rastlinjak
13.3.2010 20:53:49   
Gina
Kakšen pa je ta rastlinjak, tak mini, nizek, ali ornk rastlinjak?


(odgovor članu silvika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rastlinjak
14.3.2010 13:36:16   
silvika
Rastlinjak je 2m x3m.Razmišljali smo že dolgo o nakupu in ko so imeli pred dvema tednoma v Živeksu akcijo smo si enega kupili za probo.Kot sem že rekla izkušenj še sloh nimam z rastlinjakom?!?! Pa bomo  vidli ,če se bo obneslo si bomo nabavili kaj boljšega.Sicer so pa rekli ,da kvaliteta niti ni tako slaba,celo za začetnike??????
LP

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rastlinjak
14.3.2010 14:31:49   
Gina
Aha, ti imaš tega ta velikega. Jaz bi ga v tla zabetonirala, če se le da, potem bi pa delala spodnjo plast iz konjskega gnoja, ker je topel in segreje zemljo, potem bi čez normalno nasula. Samo zdajle si skoraj že malo pozna za pripravo vsega skup, ampak ajd, vseeno bo vse skup prej, kto če seješ ven, ker je itak še premrzlo.
Uporabljala bi ga spomladi za zgodnje setve (solata, berivka, kolerabica, špinača..), če ti je bolj všeč, da imaš hiter pridelek česarkoli pač, kar ljubite, pa sicer potrebuje dlje časa, da zraste oz. več toplote, potem bi tisto posejala - možnosti je res veliko, pa za vzgajat sadike (skoraj čisto vse, kar ti srce poželi), poleti pa za tiste kulture, ki potrebujejo toploto (paradižnik je sploh super, če ga imaš na pokritem, vendar moraš pazit, da dobro zračiš, pa kakšne paprike, malancane...). POzimi bi not imela zimske reči (motovilec, blitvo, kolerabo, zimsko solato, mogoče pa tudi brokoli, ker bi dlje zdržal v zimo pa mogoče celo koromač iz istega razloga).

Pazi edino, da ti not ne pride pršica in plesen, ker se rajši naselita v takih ugodnih razmerah kot kje drugje. Zračit moraš fino, pa čistit.

Ti kar zavidam, jaz bi tudi imela. Čist prec. Največja želja mi je to že par let skup, od vsega materialnega ta hip. Samo ne pridem na vrsto. Ampak enkrat slej ko prej si ga bom nabavila.

Aha, še to, notri imaš lahko tudi reči, ki ti sicer ne bi prezimile, recimo rožmarin in če premoreš kakšno rastlino, ki ji ravno kakšna stopinja zunaj zmanjka za prezimovanje, bi najbrž tudi tako lončnico zunanjo lahko prezimila tam. Tudi če ne ogrevaš.

Pa še to, odvisno kje stanuješ. Tole kar sem ti pisala, je za celinsko Slovenijo predlog.

< Sporočilo je popravil Gina -- 14.3.2010 14:34:03 >

(odgovor članu silvika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?