christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 leela...sožalje. To je res grozno, pa povsod se ti lahko zgodi. V PO je pa enga povozilo ane? Mislim, da vem kdo ga je. Žalostno. Mi smo se zjutraj spokali na morje. Blo je super, Z je ratala tečna in smo šli jest. Cel čas je stokala in smo šli domov....rezultat vročina. Mi res ne smemo nosu skoz vrata vtaknit. Dudi...v torek ne grem v Ikeo. Boš mogla majano nažicat V petek pa pridem, tut če vile padajo. Leela..a se ga lahko napijem in pr tebi prespim? Rabim alkohol! Morjeeeeee,jaz bi tudi šla. Že 2. leti ga nisem vidla . Najprej je bila razlog selitev na svoje, potem pa rizična nosečnost, pa na križarjenje po Karibih sem imela šanso it s fotrom in sestro . Očitno viroze napadajo na vsakem koraku, Z. želim čimprejšnje okrevanje in naj vročina kmalu pade . Alkohol....jaz ga tudi rabim. Tašča vsakič ko me vidi mi pravi, da sm se zredila, jaz pa sem šla 4kg dol, saj vem, da gre počasi dol, ampak redim se pa ne. In tudi danes sem dobila servirano, da sem precej khhmmm polna, potrdila je pa še taščina mama. Jezna sem in žalostna , doma pač nisem v oprijetem teliranem kostimu ali pa v srajčki in kavbojkah, ampak v udobnih, širokih trenerkah. Teži mi že od poroda . Nekaj časa sem celo zaradi nje zavračala določene obroke, da bi šla dol s kilami, jokala sama v spalnici in se sekirala. Voljo do sexa mi je pa itak zbila, ker vsakič, ko se pogledam v ogledalo mi v glavi odzavnjajo njene pripombe. In tako je vse zaradi nje v ku
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|