mausikaa
|
Lanči pa ti si faca na kvadrat! Voda ti oddteče in ti sredi noči in sredi meteža sama za volan..neverjetna si... eden zate in eden za Živo - mala je prekrasna... in evo še kratko poročilo kako je bilo pri atu: kot najprej sva se načakala, je imel full gužvo, ampak si je pa potem vzel full cajta za naju...najprej sva slišala zgodbico o letih, pa o tem da za moške ni problem, da smo ženske problem z emšo-om, seveda je vse podkrepil z lepo podčrtanimi zapiski , in seveda povedal da skoraj ni šans da nam kaj rata, da naj neham merit BT ker to je čisto brez veze in naj zjutraj rajši spim kot pa se obremnjujem s tem, pa testerčki za ovuacijo so tud brez veze, laparo nima smisla da me pošlje delat ker sem STARA ...No potem je mojega pretipal in mu dal lonček in ga poslal na sprehod Nato se je pa spet posvetil meni da kaj pa še hočeva da mava itak že dva, pa naj rajši razmišljam da bom lahko kmalu babi, vmes me je poslal za zaves'co in hops na stol, pogledal in ugotovil da sem že po O, se načudil kje pri bogu je moj levi jajčnik in kaj sem delala z desnim, če ne vem da sem imela baje hudo vnetje da je nastalo takšno razdejanje...o PC ni bilo govora , in hvala bogu tudi o odvečnih kg ni blo govora ...ta čas se je tudi moj vrnil nazaj in smo pogledali plavalčke ki so btw. super. Atej nama je nato narisal časovno linijo kaj morava kdaj narediti, FSH, pa naročiti ponovno pri njem, pa PCT, spisal nama je recept za Klomifen, 1/2 tabletke (Kruce ste vi pozabili prvega ali zadnjega?), pa seveda Prometrijum uporabljat že takoj ta ciklus, endometrij ma 9,2 baje je to čisto fajn...skratka kokr me je blo strah in kokr me je v prvih minutkah spravil skoraj v jok, sva šla potem domov dobre volje in zelo pozitivno nastrojena, pospremil naju pa je z besedami: ja kolk je fajn da so eni še tko pridni in bi pri dveh meli še enga - takim bomo pa ja pomagali... o madoniš sem spisala celi roman: skratka bilo me je groza, zdaj sem pa happy in mam spet malo več upanja da mogoče drugo leto pa le dobimo zdaj grem pa kuhat večerjo za mojega